הודו צלוי עם זיגוג כתום
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? עוף צלוי עם זיגוג כתום יכול להיות מתכון מעולה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 84 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 722 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו חרדל, בד גבינה, רוטב מחבת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו דם כתום זיגוג חזה הודו עם תפוחי אדמה קלויים בתנור, הודו מזוגגת בכתום, ו הודו עם זיגוג חמוציות-כתום (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 36 "אורך של cheesecloth; להתפתח שכבה אחת (מדידה 36" מרובע). מקפלים cheesecloth במחצית לרוחב; לקפל חצי לאורכו כדי להפוך 18 " מרובע.
יוצקים מיץ תפוזים לתוך קערה קטנה; ריבוע cheesecloth לטבול במיץ תפוזים, ולתת להשרות 5 דקות.
הסר giblets וצוואר מטורקיה; עתודה להכנת מרק תוצרת בית, אם תרצה בכך. יש לשטוף את טורקיה ביסודיות עם מים קרים; לטפוח יבש.
מניחים הודו, חזה למעלה, במחבת מטלית משומנת. לקשור את הרגליים יחד עם מחרוזת כבדה, או לתחוב אותם תחת דש של העור; לעטוף חתיכה קטנה של רדיד אלומיניום סביב קצות הרגליים. קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור, ולהכניס תחת ציפור.
מברשת טורקיה עם שמן; להוסיף מרק למחבת.
הרם cheesecloth מתוך מיץ תפוזים, לסחוט קלות, משאיר אותו לח מאוד; מילואים מיץ תפוזים בקערה.
מוסיפים חמאה ו-4 המרכיבים הבאים למיץ תפוזים; מערבבים היטב.
מברשת טורקיה קלות עם תערובת זיגוג כתום. לפתוח cheesecloth ל 18 " מרובע.
פזר cheesecloth על רוב טורקיה, כיסוי רגליים וכנפיים.
מברשת cheesecloth וחלקים חשופים של טורקיה עם תערובת זיגוג כתום; לשפוך הנותרים זיגוג על השד מכוסה של טורקיה.
הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שהוא לא נוגע בעצם.
אופים ב-325 על מדף התנור התחתון עד שהמדחום נרשם ב-170 (2 1/2 עד 3 שעות), מטילים בד גבינה ושטחים חשופים של טורקיה כל 30 דקות עם מיצי פאן. (Cheesecloth יהפוך חום מאוד כמו צלי טורקיה.)
בזהירות להסיר ולהשליך cheesecloth.
חותכים מחרוזת מחזיק רגליים יחד; להסיר חתיכה קטנה של רדיד אלומיניום. רסק טורקיה בכבדות עם טפטוף מחבת.
אופים טורקיה ב 325 במשך 30 דקות נוספות או עד רושמים מדחום 180, רווי בכבדות עם טפטוף מחבת כל 10 דקות. (עור טורקיה יכול להגזים בקלות, אז לצפות בזהירות.)
כאשר טורקיה נעשית, לתת לעמוד במחבת 15 דקות; ואז בזהירות להעביר מגש הגשה.
צחצחו שוב עם טפטוף מחבת; שמרו על שאריות שאריות שאריות של שאריות מחבת לרוטב מחבת. מכסים את טורקיה בנייר כסף בזמן הכנת רוטב.
מקשטים מגש עם כרוב, ארטישוק התינוק וענבים אדומים, אם תרצה.
הערה: אם אתם משתמשים בטורקיה גדולה או קטנה יותר, התאימו את זמן הצליה בהתאם, והסירו את הגבינה במשך 30 הדקות האחרונות של הקלייה. טורקיה חומים במהירות לאחר הסרת cheesecloth, כך לטשטש לעתים קרובות בשלב זה.