הודו צלוי עם חמאת כמהין
תרנגול הודו צלוי עם חמאת כמהין נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת מכילה 892 קלוריות, 105 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו תרנגול הודו, טימין, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. מתכונים דומים: תרנגול הודו צלוי עם חמאת כמהין שחורה ורוטב יין לבן, תרנגול הודו צלוי עם רוטב כמהין, ו הודו צלוי עם חמאת הדרים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מסננים את כל המיצים מההודו ומניחים אותו על רשת שטוחה בתבנית צלייה גדולה ורדודה. טפחו על ההודו יבש עם מגבות נייר.
עובדים מקצה החלל הגדול, העבירו בעדינות את האצבעות בין העור לבשר כדי לשחרר את העור, והקפידו לא לקרוע את העור. (היזהר לא לעשות זאת עם טבעות על האצבעות!)
מניחים את החמאה המרוככת מתחת לעור ומעסים בעדינות את העור כדי לפזר את החמאה באופן שווה על כל השד.
מפזרים את החלל בנדיבות במלח ופלפל.
מניחים מחצית מענפי הטימין בחלל יחד עם הבצל והשום. לקשור את הרגליים יחד עם מחרוזת המטבח ולקשור 1 אורך של מחרוזת סביב הציפור ואת הכנפיים כדי לשמור על הכנפיים קרוב לגוף.
מברישים את ההודו בשמן זית, מפזרים 2 כפיות מלח ו -1 כפית פלפל.
מוציאים 1 כף עלי טימין מהגבעולים, קוצצים אותם ומפזרים על ההודו. צולים את ההודו במשך 2 1/2 עד 3 שעות, עד שמדחום קריאה מיידית המונח במרכז השד רושם 160 מעלות צלזיוס. אם אתה רוצה שהעור יהיה פריך, אל תביס את ההודו בכלל! בערך באמצע הדרך, כאשר השד חום זהוב, מכסים את השד באופן רופף בנייר אלומיניום כדי למנוע את שריפת העור.
מוציאים מהתנור, מכסים היטב בנייר אלומיניום ומניחים לנוח 15 עד 20 דקות. לגלף ולהגיש עם מיצי המחבת.