קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

הודו צלוי עם חמאת כמהין

הודו צלוי עם חמאת כמהין
תרנגול הודו צלוי עם חמאת כמהין נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת מכילה 892 קלוריות, 105 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו תרנגול הודו, טימין, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. מתכונים דומים: תרנגול הודו צלוי עם חמאת כמהין שחורה ורוטב יין לבן, תרנגול הודו צלוי עם רוטב כמהין, ו הודו צלוי עם חמאת הדרים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מסננים את כל המיצים מההודו ומניחים אותו על רשת שטוחה בתבנית צלייה גדולה ורדודה. טפחו על ההודו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
עובדים מקצה החלל הגדול, העבירו בעדינות את האצבעות בין העור לבשר כדי לשחרר את העור, והקפידו לא לקרוע את העור. (היזהר לא לעשות זאת עם טבעות על האצבעות!)
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מניחים את החמאה המרוככת מתחת לעור ומעסים בעדינות את העור כדי לפזר את החמאה באופן שווה על כל השד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מפזרים את החלל בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
7
מניחים מחצית מענפי הטימין בחלל יחד עם הבצל והשום. לקשור את הרגליים יחד עם מחרוזת המטבח ולקשור 1 אורך של מחרוזת סביב הציפור ואת הכנפיים כדי לשמור על הכנפיים קרוב לגוף.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
8
מברישים את ההודו בשמן זית, מפזרים 2 כפיות מלח ו -1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מוציאים 1 כף עלי טימין מהגבעולים, קוצצים אותם ומפזרים על ההודו. צולים את ההודו במשך 2 1/2 עד 3 שעות, עד שמדחום קריאה מיידית המונח במרכז השד רושם 160 מעלות צלזיוס. אם אתה רוצה שהעור יהיה פריך, אל תביס את ההודו בכלל! בערך באמצע הדרך, כאשר השד חום זהוב, מכסים את השד באופן רופף בנייר אלומיניום כדי למנוע את שריפת העור.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
מוציאים מהתנור, מכסים היטב בנייר אלומיניום ומניחים לנוח 15 עד 20 דקות. לגלף ולהגיש עם מיצי המחבת.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות