הודו צלוי עם חמאת שום מרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו צלוי עם חמאת שום מרווה. מנה זו מכילה כ 71 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 615 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי מרווה, עלי מרווה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו הודו צלוי מרווה ושום, הודו צלוי עם שום, מרווה ושומר, ו הודו צלוי בריח עם לשפשף חמאה מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך מלח: מרתיחים 1 qt. מים עם מלח בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את טורקיה, ערבוב עד מלח מומס.
הוסף 2 qts. מים קרים ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. בינתיים, להסיר מסבך רגל מטורקיה ולהשליך.
הסר צוואר, זנב, ו giblets ולשמור מרק אם אתה רוצה. למשוך ולהשליך גושי שומן. יש לשטוף את הציפור מבפנים ומבחוץ. תוריד את ההודו למלח. אם השד לא שקוע, לעשות יותר מלח, מגניב, להוסיף. צמרמורת, מכוסה, לפחות 12 שעות.
הפוך חמאה: במעבד מזון, מערבולת חמאה, מרווה, ושום עד חלקה.
הרימו את תרנגול ההודו ממי מלח, שטפו אותו וייבשו אותו. הגדר טורקיה על מתלה בצורת V ב 12-by 17-in. מחבת צלייה (גדולה מספיק כדי שתרנגול הודו ייכנס לשוליים).
החלק את האצבעות בין העור לבשר של ציפור, הפיכת ציפור לעשות כיסים של מקום על השד, בחזרה, ואזורי הרגל. עדיין משתמש באצבעות שלך, להחליק על 1 כף. חמאת מרווה בכל פעם מתחת לעור בכל הכיסים.
מקום ציפור, שדיים למעלה, על מתלה.
הודו צלוי, צולה מדי פעם עם טפטוף מחבת, עד מדחום בשר מוכנס ישר דרך החלק העבה ביותר של השד אל רישומי העצם 160, 2-3 שעות.
להעביר טורקיה מגש ואוהל עם נייר כסף.
תן לנוח במקום חם 15 עד 30 דקות, ואז לגלף.
יוצקים טפטופים לתוך כוס מדידה ברורה, באמצעות מרית שטוחה לגרד חתיכות משוחות דבוקות למחבת. שומן דל שומן מ טפטוף, להזמין 1/4 כוס שומן, ולהשליך את השאר. למדוד טפטוף; להוסיף מים חמים במידת הצורך לעשות 1 כוס סך.
במחבת גדולה, חום שמורות שומן מעל חום בינוני.
מוסיפים קמח ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מוסיפים טפטוף, מקציפים למשחה חלקה.
לטאטא בערך 1/2 מרק כוס בכל פעם, לתת תערובת לבוא לרתיחה בין תוספות. מוסיפים מרווה.
הפוך קדימה: חמאת שום מרווה צוננת, מכוסה, עד 4 ימים; להביא לטמפרטורת החדר כאשר מוכן לשימוש.