הודו צלוי עם יין ועשבי תיבול
הודו צלוי עם יין ועשבי תיבול נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 664 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לך יין, רוזמרין, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב marsala אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דביק כתום & פודינג marsala כקינוח. נסו כבש צלוי עם עשבי תיבול יין אדום וירקות, הודו צלוי מלוח עם עשבי תיבול ורוטב שאלו-דיז'ון, ו הודו צלוי קלאסי עם יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מעיל טורקיה עם שמן, 2 כפית. מכל עשב, 2 כפית. מלח ופלפל, פנו למעיל.
יוצקים 1 כוס יין למחבת צלייה.
הוסף רגליים וכנפיים. צלי 15 דקות, העור למטה.
הפעל רגליים וכנפיים מעל; להוסיף ירכיים ושד למחבת, צד העור למעלה.
יוצקים ביין שנותר. צלוי 45 דקות עד 1 שעה, או עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של השד והירכיים קורא 160 ומיצים לרוץ ברור.
העברת בשר ללוח חיתוך; אוהל עם נייר כסף (כל ורדרדות קלה תדעך כמו יושב בשר). מסננים מיצי פאן לסיר.
מוסיפים marsala, ג ' לי, ועשבי תיבול הנותרים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים 3 דקות; העונה עם מלח. כפית משומן.
יוצקים מיצים לתוך כדים בודדים להגשה אם אתה רוצה.
לגלף ירכיים ובשר חזה לחתיכות או פרוסות ולסדר על מגש עם רגליים וכנפיים.
מקשטים עם עלי זית אם תרצו.
* בקש מהקצב שלך לחתוך את תרנגול ההודו ל-7 חתיכות (להשאיר את השד שלם) ולעצב את הירכיים והשד.