קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות52
מגזין

הודו צלוי עם נקניק איטלקי מלית

הודו צלוי עם נקניק איטלקי מלית
זה מושלם עבור חג ההודיה. נסו שומר איטלקי ומילוי נקניק הודו, מלית עם נקניק איטלקי טורקיה, פטריות, ערמוני מים, ו מלית נקניק איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מורחים את קוביות הלחם במחבת צלייה גדולה וטוסט במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד יבש מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את הנקניק ומבשלים על חום גבוה בינוני, מפרקים את הבשר, עד להשחמה ואין זכר לשרידים ורודים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוסיפים את הבצל קצוץ, סלרי ושום ומבשלים עד מתרכך, על 6 דקות. מוסיפים את המרווה והחמאה. לגרד את התערובת לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
6
מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים. מערבבים ב 2 כוסות של המניה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 והנח מתלה בתחתית התנור. הגדר את טורקיה במחבת קלייה גדולה מצויד מתלה רדוד. כפית 5 כוסות של המילוי לתוך החלל ולקשור את הרגליים יחד עם חוט המטבח. כפית את המילוי הנותר לתוך צלחת אפייה 2 1/2 ליטר רדודה. לפזר את הבצל לרבעים ואת הגזר סביב טורקיה ולהוסיף 1 כוס של המניה טורקיה. צלי את ההודו ל-30 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-37
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
צולים את ההודו במשך 3 שעות, מכסים אותו ברפיון כמו חום העור והוספת 1 כוס מים כל 45 דקות כדי למנוע את המחבת מלהיצרב. טורקיה נעשית כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך הפנימית רושם 17
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
9
להעביר את טורקיה ללוח חיתוך גדול ולתת לו לנוח במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
אופים את המילוי שנותר בתבנית האפייה במשך 30 דקות, עד המילוי מחומם דרך פריך על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
בינתיים, יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה חסינת חום. כפית את השומן. בקערה קטנה, להקציף 1/2 כוס של המניה עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
12
מניחים את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
13
מוסיף את 1 1 1/2 כוסות הנותרים של מלאי ומבשלים, מגרד את כל חתיכות השחמה דבוקות לתחתית הצדדים של מחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
14
יוצקים את מיצי המחבת השמורים, ולאחר מכן בזהירות מסננים את הנוזל לסיר בינוני. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת 4 כוסות, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
15
לטאטא בתערובת הקמח ומרתיחים עד מעובה ואין טעם floury נשאר, כ 5 דקות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
כפית את המילוי מן החלל לתוך קערה. לגלף את ההודו ולהגיש את המילוי ורוטב לצד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo