מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים. מערבבים ב 2 כוסות של המניה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 והנח מתלה בתחתית התנור. הגדר את טורקיה במחבת קלייה גדולה מצויד מתלה רדוד. כפית 5 כוסות של המילוי לתוך החלל ולקשור את הרגליים יחד עם חוט המטבח. כפית את המילוי הנותר לתוך צלחת אפייה 2 1/2 ליטר רדודה. לפזר את הבצל לרבעים ואת הגזר סביב טורקיה ולהוסיף 1 כוס של המניה טורקיה. צלי את ההודו ל-30 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-37
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גב שומן חזיר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
8
צולים את ההודו במשך 3 שעות, מכסים אותו ברפיון כמו חום העור והוספת 1 כוס מים כל 45 דקות כדי למנוע את המחבת מלהיצרב. טורקיה נעשית כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך הפנימית רושם 17
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
9
להעביר את טורקיה ללוח חיתוך גדול ולתת לו לנוח במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
אופים את המילוי שנותר בתבנית האפייה במשך 30 דקות, עד המילוי מחומם דרך פריך על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
11
בינתיים, יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה חסינת חום. כפית את השומן. בקערה קטנה, להקציף 1/2 כוס של המניה עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
12
מניחים את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
13
מוסיף את 1 1 1/2 כוסות הנותרים של מלאי ומבשלים, מגרד את כל חתיכות השחמה דבוקות לתחתית הצדדים של מחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
14
יוצקים את מיצי המחבת השמורים, ולאחר מכן בזהירות מסננים את הנוזל לסיר בינוני. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת 4 כוסות, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
15
לטאטא בתערובת הקמח ומרתיחים עד מעובה ואין טעם floury נשאר, כ 5 דקות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
כפית את המילוי מן החלל לתוך קערה. לגלף את ההודו ולהגיש את המילוי ורוטב לצד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.