הודו צלוי עם נקניק איטלקי מלית
זה מושלם עבור חג ההודיה. נסו שומר איטלקי ומילוי נקניק הודו, מלית עם נקניק איטלקי טורקיה, פטריות, ערמוני מים, ו מלית נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את קוביות הלחם במחבת צלייה גדולה וטוסט במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד יבש מעט השחמה.
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את השמן.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים על חום גבוה בינוני, מפרקים את הבשר, עד להשחמה ואין זכר לשרידים ורודים, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים את הבצל קצוץ, סלרי ושום ומבשלים עד מתרכך, על 6 דקות. מוסיפים את המרווה והחמאה. לגרד את התערובת לתוך קערה גדולה.
מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים. מערבבים ב 2 כוסות של המניה ומתבלים עם מלח ופלפל.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 והנח מתלה בתחתית התנור. הגדר את טורקיה במחבת קלייה גדולה מצויד מתלה רדוד. כפית 5 כוסות של המילוי לתוך החלל ולקשור את הרגליים יחד עם חוט המטבח. כפית את המילוי הנותר לתוך צלחת אפייה 2 1/2 ליטר רדודה. לפזר את הבצל לרבעים ואת הגזר סביב טורקיה ולהוסיף 1 כוס של המניה טורקיה. צלי את ההודו ל-30 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-37
צולים את ההודו במשך 3 שעות, מכסים אותו ברפיון כמו חום העור והוספת 1 כוס מים כל 45 דקות כדי למנוע את המחבת מלהיצרב. טורקיה נעשית כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך הפנימית רושם 17
להעביר את טורקיה ללוח חיתוך גדול ולתת לו לנוח במשך 30 דקות.
אופים את המילוי שנותר בתבנית האפייה במשך 30 דקות, עד המילוי מחומם דרך פריך על גבי.
בינתיים, יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה חסינת חום. כפית את השומן. בקערה קטנה, להקציף 1/2 כוס של המניה עם הקמח.
מניחים את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום גבוה.
מוסיף את 1 1 1/2 כוסות הנותרים של מלאי ומבשלים, מגרד את כל חתיכות השחמה דבוקות לתחתית הצדדים של מחבת הצלייה.
יוצקים את מיצי המחבת השמורים, ולאחר מכן בזהירות מסננים את הנוזל לסיר בינוני. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת 4 כוסות, על 10 דקות.
לטאטא בתערובת הקמח ומרתיחים עד מעובה ואין טעם floury נשאר, כ 5 דקות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
כפית את המילוי מן החלל לתוך קערה. לגלף את ההודו ולהגיש את המילוי ורוטב לצד.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo