אם יש לכם תערובת גבינה, מיץ לימון, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו חברת בית הפסטה פטוצ'יני אלפרדו-רוטב שמנת עשיר שפך על פסטן הוא תענוג אמיתי, שרימפס שמנת ופסטה פטריות, ו שרימפס שמנת ופסטה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הפטריות, הבצלים והשום. מבשלים עד הפטריות רכות, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. מערבבים את הקרם, יין, מיץ לימון, תיבול איטלקי, פלפל קאיין, מלח ופלפל ומבשלים עד מעובה מעט, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ג'לפנו טרי שלם
1 שאלוט, מגורר או טחון
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מערבבים את השרימפס, ערבוב לעתים קרובות, עד השרימפס הם ורודים ומוצקים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מוסיפים את התרד ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
5
בקערה גדולה, לשלב את תערובת שרימפס ופסטה מבושל חם, זורק בעדינות למעיל.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.