תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את החותנת. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1346 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 89 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו פפריקה, מנצ'גו, פלפלים ספורטיביים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו פרימוורה של יום האם, התפוח לא נופל רחוק מהעץ., ו המקרוני והגבינה של אמי. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שעועית צ ' ילי Sans בסיר קטן עד שהוא רותח, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
פלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
לחמם את tamales באמצעות סל קיטור להגדיר מעל סיר של מים רותחים, עד שהם התחממו, כ 10 דקות. (או בצע את הוראות החבילה של tamale אתה משתמש.)
מרכיבים שתצטרך
Tamales
מים
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
סיר
3
בקערה קטנה, לשלב את פלפלים ספורט בצל קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים ספורט
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מניחים קומץ של בצל ופלפלים ספורט לאורך החלק התחתון של הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים ספורט
בצל
גלול
2
הסר את הקליפות של tamales.
מרכיבים שתצטרך
Tamales
3
מניחים את tamales בלחמניות העליון עם Manchego. ואז מצקת כמות קטנה של צ ' ילי על גבי זה! למעלה עם שאר פלפלים ספורט ובצל ומפזרים עם שבבי תירס. קח ביס ומיד בלוג על כמה מדהים להפליא שילוב זה של מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
צ ' יפס תירס
גבינת מנצ ' גו
Tamales
בצל
גלול
ציוד שתשתמש בו
מצקת
4
בתנור הולנדי גדול, מחממים את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
מוסיפים את הבשר והצ ' וריסו ומתנשקים. התחל לשבור את החתיכות עם כף עץ ולתת לצרוב עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
בקר
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
6
הסר את הבשר מן הסיר ולהשאיר את השומן. לאחר מכן מוסיפים את הבצל, אבקת צ ' ילי, כמון, פפריקה ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים עד הבצלים רכים, 7 עד 8 דקות. Deglaze עם הבירה. מבשלים עד ריח האלכוהול שוכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת צ ' ילי
אלכוהול
פפריקה
בצל
כמון
בירה
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים את הרוטב החריף, העגבניות, המניה והבשר השמור. מבשלים עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות, על 20 דקות. להתאים תיבול.