מתאים ל-18 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 153 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, חתיכות ריס, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, עוגיות אלביס:" חמאת בוטנים "בננה בייקון עוגיות שוקולד צ' יפס, ו Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
אין לחמם תנור עדיין, כמו הבצק צריך להירגע.עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית-גבוהה, לנצח את החמאה, חמאת בוטנים ואת שניהם סוכרים עד שמנת. מקציפים וניל, ביצה, מולסה ושמנת (או חלב מלא). הכה במלח, סודה לשתייה ואבקת אפייה, גירוד הצדדים של קערה כדי לוודא החומרים מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
(כגון Crunch Bar)
1 כוס חלב מלא או שמנת
3/4 כפית מולסה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים קמח ומערבבים עד מעורב. מערבבים בכוסות חמאת בוטנים קפואות ושוקולד קצוץ.לקרר את הבצק במשך 2 שעות. באמצעות בערך רבע כוס (2 עוז) למדוד, צורה לתוך תלוליות. לצנן את התלוליות עד מוכן לאפות או קדימה ולאפות אותם. לפני האפייה, לקשט צמרות עם חתיכות של ריס.מחממים התנור ל 350 מעלות F. ו קו שני גיליונות אפייה עם נייר רדיד או קלף nonstick. מסדרים את התלוליות על 2 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים
זילוף בצורת לב
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)