הטכניקות הבסיסיות של בריוש הכאב של אפיית לחם קלאסי
והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 1537 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לכם פאונד 71/3 אונקיית קמח לחם, אונקיית שמרים, 1/3 אונקיות חלב קר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: הטכניקות הבסיסיות של אפיית לחם קלאסי של כאב Au Lait, הטכניקות הבסיסיות של Baguettes Poolish אפיית לחם קלאסי, ו הטכניקות הבסיסיות של לחמניות קייזר של אפיית לחם קלאסי.
הוראות
הכן את המקום mise en, דואג כי המים והחלב הם כ 75 מעלות.
מניחים את החמאה על משטח עבודה נקי, שטוח, באמצעות מערוך, קילו קלות על זה כדי לרכך.
מערבבים את קמח הלחם, מים, חלב, ביצים ושמרים בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד בקרס.
מערבבים על מהירות נמוכה במשך כ 5 דקות, או עד הבצק מתחיל להיות שאגי (מעורב אבל לא חלק במרקם) ויש כמה התפתחות גלוטן.
מוסיפים את הסוכר והמלח, מגבירים את מהירות המיקסר למדיום וממשיכים לערבב בערך 5 דקות, או עד שהבצק מתחיל להתאחד למסה.
עם המיקסר על נמוך, להוסיף את החמאה, קצת בכל פעם, ומערבבים במשך כ 5 דקות, או עד הבצק הגיע יחד ומתרחק מהקערה.
שמן קל קערה גדולה או מיכל.
לגרד את הבצק לקערה מוכנה. מכסים את הקערה עם סרט פלסטיק ומניחים בצד להתסיס במשך 45 דקות.
לחשוף את הקערה לקפל את הבצק. שוב, לכסות עם סרט פלסטיק ולהניח בצד להתסיס במשך 45 דקות.
לחשוף את הבצק ולחלק אותו לשלושה סיבובים 450 גרם / 16 אונקיה על פני השטח המשוריין. כיסוי עם סרט פלסטיק ספסל מנוחה במשך 15 דקות.
חמאה קלה שלושה מחבתות כיכר 9 אינץ'.
כדי להפוך את הביצה לשטוף, לשלב את הביצה עם 14 גרם / 1 כף מים בקערה קטנה, לטאטא את זה כדי להתמזג.
לחשוף את הבצק, במידת הצורך, קמח קלות את משטח העבודה. בעדינות ללחוץ על הבצק כדי דגה בזהירות לעצב כל סיבוב לתוך batard.
מניחים באטארד אחד, צד התפר למטה, בכל מחבת מוכנה. באמצעות מברשת מאפה, בעדינות מעיל את החלק העליון של כל כיכר עם לשטוף את הביצה. (אין להשליך את הביצה הנותרת לשטוף.) לכסות את הכיכרות עם סרט פלסטיק הוכחה במשך 2 שעות.
כחצי שעה לפני שאתה מוכן לאפות, מחממים את התנור ל 350 מעלות.
לחשוף את הבצק ושוב, באמצעות מברשת מאפה, בעדינות מעיל את החלק העליון של כל כיכר עם שאר הביצה לשטוף. (אם תרצה, המחבתות ניתן להגדיר על מחבתות גיליון לאפייה, אבל זה לא הכרחי.)
מעבירים את הכיכרות לתנור שחומם מראש. בייל במשך 35 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ומבריק ואת הצדדים הם המשרד למגע.
הסר מהתנור ולהעביר מתלים חוט מגניב.