הטכניקות הבסיסיות של לחמניות קייזר של אפיית לחם קלאסי
מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. מתאים ל-12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. לך לחנות ותביא שמרים, מלח, סירופ מאלט 2 אונקיה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו הטכניקות הבסיסיות של בריוש הכאב של אפיית לחם קלאסי, הטכניקות הבסיסיות של Baguettes Poolish אפיית לחם קלאסי, ו הטכניקות הבסיסיות של אפיית לחם קלאסי של כאב Au Lait (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את קמח הלחם עם המים, ביצים, שמרים, שמן צמחי וסירופ מאלט בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד בקרס.
מערבבים על מהירות נמוכה במשך כ 4 דקות, או עד מעורבב.
מוסיפים את המלח והסוכר, מגבירים את מהירות המיקסר tp בינוני, ומערבבים במשך כ 8 דקות, או עד שהבצק מתחיל להתרחק מצדי הקערה, מרגיש אלסטי, ונותן קצת התנגדות כאשר מושכים.
שמן קל קערה גדולה או מיכל.
לגרד את הבצק לקערה מוכנה. מכסים את הקערה עם סרט פלסטיק ומניחים בצד להתסיס במשך 1 שעה.
קמח קל משטח עבודה נקי ושטוח.
לחשוף את הבצק ולחלק אותו ל 12 115 גרם / 4 אונקיה סיבובים על פני השטח המשוריין. כיסוי עם סרט פלסטיק ספסל מנוחה במשך 15 דקות.
קו שני מחבתות גיליון עם נייר קלף.
לחשוף את הבצק, במידת הצורך, קמח קלות את משטח העבודה. אם יש לך חותמת רול קייזר, לחץ על מרכז הגליל עם זה. אם אין לך חותמת, לחץ קלות על הבצק כדי דגה בזהירות לעצב כל סיבוב לתוך באגט על 12 אינץ ' ארוך. עבודה עם חתיכה אחת בכל פעם, טופס כל באגט לתוך לולאה, חוצה את הקצוות עם הקצה הנכון להיות בתחתית. משוך את הקצה הימני למעלה ושוב את מרכז הלולאה ואת לדחוף אותו תחת באותו כיוון. הלולאה השמאלית צריכה להצביע עכשיו ימינה. קח את הקצה השמאלי ולמשוך אותו למעלה ומתחת לחור המרכזי ולאחר מכן לחבר אותו לקצה השני. אתה צריך עכשיו לחמנייה שהיא די כמו שושנה.
מקום 6 לחמניות, צד התפר למטה, על כל אחד המחבתות מוכן. כיסוי עם סרט פלסטיק הוכחה במשך 1 שעה.
כשעה לפני שאתה מוכן לאפות את הלחמניות, מחממים את התנור ל 400 מעלות.
לחשוף את הבצק ולהעביר את הלחמניות לתנור שחומם מראש.
אופים במשך 22 דקות, או עד לחמניות זהובות חום פריך.
הסר מהתנור ולהעביר מתלים חוט מגניב.