קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

הייק מטוגן בסגנון פורטוגזי

הייק מטוגן בסגנון פורטוגזי
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי מתכונים לתיבת המתכונים שלך, הייק מטוגן בסגנון פורטוגזי עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 719 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 3 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך עלי דפנה, שיני שום, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. עם כפית ציון 86%, המנה הזו מרהיבה. נסו הייק מטוגן במחבת עם סלט תפוחי אדמה שמיר, הייק מטוגן במחבת עם סלט תפוחי אדמה שמיר, ו מתכון הייק מטוגן במחבת עם פולנטן ותרד תינוק נבול עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ממלאים את הסיר באמצע הדרך במים ומביאים אותו לרתיחה על אש גבוהה. ציון איקס בבסיס כל עגבנייה בעזרת סכין קילוף קטנה. מנמיכים את העגבניות לתוך המים הרותחים עד שהעור מתפצל, כ -30 שניות. צללו אותם למי קרח לאחר הלבנה כדי להפסיק את הבישול. לקלף עורות מן העגבניות, לחתוך אותם לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מוציאים את הזרעים, חותכים את העגבניות לרסיסים בגודל 1/3 אינץ '(ג ' וליאן) ומניחים אותם בצד. יהיו בערך 1 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
כדאי להתחיל את הרוטב כ-15 דקות לפני שרוצים להגיש את הדג, אז התחילו לחמם את המחבת הגדולה יותר (לדג) על אש בינונית במקביל להתחלת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים את המחבת הקטנה יותר על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את שמן הזית (3 כפות) ועלי הדפנה. מבשלים את עלי הדפנה עד שהם משחימים קלות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את פלפל אנגלי ושום ומבשלים 30 שניות תוך ערבוב מתמיד בכף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מוסיפים את הפלפל הבצל והבצל ומקפיצים תוך ערבוב תדיר עד שהירקות מזהיבים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את העגבניות, היין הלבן והזיתים. מבשלים עד שהרוטב ריחני וסמיך מעט, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
רגע לפני שמוסיפים את העגבניות לרוטב, מוסיפים את שמן הזית (1/4 כוס) למחבת הגדולה שחוממה מראש. מתבלים במהירות את כל הפילטים במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מורחים את קמח התירס לקערה רדודה ומחפרים את מנות הדגים בקמח התירס, 1 בכל פעם, לוחצים כדי לגרום לקמח התירס להידבק ואז מנערים בעדינות את העודפים. עבדו במהירות והכניסו כל פילה לשמן חם בזמן שאתם מכינים אותם. ברגע שנראה שקמח התירס מתכהה, הורידו מעט את האש. המפתח הוא שהם יתבשלו בצורה אחידה כך שכשאתה הופך את הפילה, הוא צריך להיות חום זהוב מושלם. זה ייקח בערך 3 עד 4 דקות לכל צד. עבה את הדג, לאט יותר אתה צריך לבשל אותו. הופכים את הפילטים ומבשלים עוד 3 או 4 דקות עד שהם פריכים וזהובים. בעזרת מרית מחוררת מעבירים את הדג לצלחות בודדות או לפלטה. מחלקים את הרוטב על ידי כריכת כמות קטנה מהרוטב השמנמן מעל הדג וכפית את הרוטב שנותר סביבו.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מגישים מיד.

מרכיבים

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

הייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הקשת סונומה פינו נואר עם 4.4 מתוך 5 כוכבים דירוג נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
קשת סונומה פינו נואר
קשת סונומה פינו נואר
מיושן באלון צרפתי, לפינו נואר זה צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם סגול סגול סגול. בעל גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.