הירוק הממוצע דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. אתה מקבל מנות ראשונות המשמש 10. מתכון זה מן האוכלרשת יש 2 אוהדים. אם יש לכם בייקון, פלפל קאיין, פירורי לחם פנקו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו פסטה פסטו ירוק סלק וצנון ירוק עם סלק קלוי וצנוניות, סטייקים צרובים ורוטב פלפל ירוק עם תפוחי אדמה קלויים ושעועית ירוקה, ו צלי מחבת בצל מקורמלים עם סלט ירוק חורפי ויניגרט תפוח ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בסיר גדול של מים רותחים, שעועית ירוקה לבנה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוציאים לאמבט קרח עד להתקררות, מסננים ומניחים להתייבש. חמאה קלות תבנית אפייה מזכוכית בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
5
במחבת גדולה, על אש בינונית-גבוהה, הקפיצו בייקון עד שהוא פריך קלות, הסירו בייקון לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז. בשומן הבייקון שנותר מוסיפים 1 כף שמן זית, מחממים על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים בצל ומקפיצים עד שרק מתחילים להתקרמל, מוסיפים פלפלים אדומים, מקפיצים 2 דקות, מוסיפים פטריות ושאלוט טחון ומקפיצים עוד 2 דקות. מתבלים במלח, פלפל וקאיין. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
שאלוט, מגורר או טחון
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בסיר בינוני על אש בינונית ממיסים חמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים פנימה קמח, בבת אחת ומערבבים במרץ בעזרת כף עץ עד לקבלת תערובת אחידה. ממשיכים לערבב במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים חלב 1/2 כוס בהתחלה, מערבבים היטב לאיחוד, ואז מוסיפים 1 כוס חלב נוספת, מערבבים לשילוב ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים 1/2 כוס חלב אחרונה ומערבבים ומבשלים עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
להוסיף בתבלינים, לשלב עם תערובת שעועית ירוקה ויוצקים לתוך מחבת מוכנה. למעלה עם 1 1/2 כוסות פירורי פנקו, ואז בייקון שמור, ואז שארית הפנקו מפוזרת קלות מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מקום בתנור, להגדיר טיימר במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בקערה בינונית מניחים חלב חמאה, בצל ושאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
שאלוט, מגורר או טחון
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
בואו לשבת 10 דקות, לנקז היטב.
12
בקערה בינונית משלבים קמח ותבלינים. כאשר שעועית ירוקה כבר בתנור 25 דקות, במחבת גדולה, שמן קנולה חום 350 מעלות צלזיוס בעוד שמן מתחמם, לזרות סחוט בצל שאלוט בתערובת קמח. זרוק בזהירות לשמן החם, 1/3 בכל פעם. הם יבשלו במהירות, 1 דקה או פחות. הפוך במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
שאלוט, מגורר או טחון
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מוציאים ומסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
14
תן שמן חום בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
15
כאשר טיימר יוצא שעועית ירוקה, להוציא מהתנור, עליון עם תערובת בצל-שאלוט, באופן שווה ציפוי הקדרה, מקום בחזרה לתנור וממשיך לבשל במשך 5 דקות נוספות.