קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

שיחה לב Nanaimo ברים

שיחה לב Nanaimo ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שיחה לב Nanaimo ברים. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-36 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, קוקוס, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו Cakespy: עוגת קרם לב שיחה, עוגיות סוכר לב שיחה, ו מיני שיחה-עוגיות לב (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את השכבה התחתונה. ממיסים את החמאה, הסוכר והקקאו בדוד כפול עד לשלב מלא, אבל לא נותנים לתערובת להגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2
מוסיפים את הביצה המוכה ומערבבים כל הזמן עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
3
הסר מהחום ומערבבים את פירורי קרקר גרהם, קוקוס, ואגוזים. לחץ למטה בחוזקה לתוך מחבת 8 x 8 אינץ ungreased; נסה לעשות את התערובת שטוחה ככל האפשר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
תן לזה להתקרר במשך כשעה.
5
הכן את השכבה האמצעית: במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם החמאה, קרם, אבקת פודינג, ואת הסוכר' קונדיטורים יחד עד קל מאוד ורך. אם תרצה, מערבבים כמה טיפות של צבע מאכל אדום ומערבבים עד המילוי הגיע גוון ורוד למדי.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
אבקת פודינגאבקת פודינג
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
6
מורחים על השכבה התחתונה, דואגים להפיץ אותו שטוח באופן שווה ככל האפשר. החזר את המחבת למקרר בזמן שאתה מכין את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הכן את השכבה העליונה: בסיר בינוני או דוד כפול, להמיס את השוקולד הלבן על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי להבטיח כי התערובת לא לחרוך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הסר מהחום.
9
בואו לשבת עד התערובת היא עדיין נוזלית אבל עבה מאוד, ואז לשפוך אותו על השכבה השנייה (באמצע) ולהפיץ אותו בעדינות עם מרית כדי להבטיח כיסוי אפילו (אבל לעבוד בזהירות, כי שוקולד חם עדיין יהיה מבולגן אם תלחץ קשה מדי תוך כדי להפיץ אותו לקרוע את שכבת החמאה להלן).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
בעדינות למקם את לבבות השיחה על גבי שכבת שוקולד לבן ישירות לאחר התפשטות (זה יבטיח כי הם לדבוק בשכבה).
מרכיבים שתצטרך
לבבות שיחהלבבות שיחה
שוקולד לבןשוקולד לבן
11
תן את הסורגים מגניב לפחות שעה במקרר לפני ההגשה.

מרכיבים