הכבד המדומה של Safta (שעועית ירוקה Pea Pâté)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל הכבד המדומה של Safta (שעועית ירוקה Pea Pâté). והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 85 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, שן שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, כבד קצוץ מדומה, ו כבד קצוץ מדומה.
הוראות
מבשלים בצל עם שמן בסיר בינוני על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד זהב עמוק, 45 עד 60 דקות.
בינתיים, ביצים קשות בסיר אחר במשך 10 דקות ולהמשיך עם שאר המתכון.
מסננים ביצים, שוטפים מתחת למים קרים, מקלפים ורבע.
ממלאים סיר שלישי שני שלישים מלאים במים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים שעועית ירוקה ואפונה טרייה, אם משתמשים, ומבשלים עד בקושי מכרז, כ 3 דקות; אם באמצעות אפונה קפואה, להוסיף במהלך הרגע האחרון.
מסננים ירקות ושוטפים מתחת למים קרים עד לקרר.
לסובב אגוזים במעבד מזון עד הקרקע.
מוסיפים ביצים, שעועית ירוקה, אפונה ושום ודופק עד שהתערובת חלקה.
מוסיפים בצל (כולל כל שמן ומיצים מבישול), 3/4 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פלפל ודופק רק עד בצל קצוץ. מתבלים בטעם עם יותר מלח ופלפל אם תרצו.
מגישים בטמפרטורת החדר, עם קרקרים מצות.