כבד העוף החם של אלזה התפשט עם העבודות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 368 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כבדי עוף, שאלוט, טימין טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סלט כבד עוף חם, כבד עוף חם וסלט תפוחים, ו ארטישוק חם סלט כבד עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת גדולה, להמיס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים בצל להזיע אותם 15 דקות; - אל תתנו חום. לאחר הבצלים מתוקים ומכרז, להוסיף כבדים ולהעלות את החום רק קצת. מבשלים עד הכבדים מוצקים ומבושלים דרך, עוד 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
בעוד הכבדים מבשלים, מניחים לחם על גיליון עוגיות ואופים בתנור לייבוש וטוסט, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
לחם
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
5
חותכים פרוסות לחם קלוי בפינה. ערימת משולשי טוסט בסל לחם.
מרכיבים שתצטרך
לחם
טוסט
6
מערבבים מלח, פלפל וקורנית ומפזרים על הכבדים והבצל.
מרכיבים שתצטרך
בצל
פלפל
טימין
מלח
7
מניחים תערובת במעבד מזון בקבוצות וטוחנים לתוך התפשטות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
8
העברה לקערה הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
ממלאים ramekins או מנות קטנות אחרות עם cornichons, שאלוט, חרדל, צלפים ומסדרים סביב התפשטות חמה סל טוסט.
מרכיבים שתצטרך
Gherkins
שאלות
חרדל
צלפים
מורחים
טוסט
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו