קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות28
ציון בריאות23
מגזין

הכל בייגלה

הכל בייגלה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים הר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל הכל בייגלה. מתכון צמחוני זה משרת 28 . מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח, גבינת צ'דר חדה, מלח ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. נסו בייגלה, בייגלה, ו בייגלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים בקערה 1 1/2 כוסות מים חמים (110 מעלות פרנהייט עד 115 מעלות פרנהייט), השמרים והאגבה. מניחים בצד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגבהאגבה
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
במעבד מזון המצויד בלהב הבצק, דופק את הקמח המלא, 2 כוסות קמח לכל מטרה ומלח הים.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה
מלח יםמלח ים
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים 1 ביצה ותערובת השמרים ודופק במרווחים של 10 שניות עד שהבצק מתאחד, כ -3 פעימות. הופכים על לוח מקומח. ללוש 10 עד 12 פעמים, להוסיף עד 3/4 כוס קמח נוסף אם הבצק דביק מדי.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
ביצהביצה
4
חותכים את הבצק ל -4 מנות שוות; מכסים במגבת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
על לוח מקומח מרדדים חתיכת בצק אחת למלבן בגודל 14 על 11 אינץ', בעובי 1/4 אינץ', כשצד קצר יותר פונה אליכם.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
מפזרים 2 כפות צ 'דר על אמצע הבצק; מקפלים את השליש התחתון של הבצק מעל הגבינה, ואז מפזרים עוד 2 כפות צ' דר מעל החלק המקופל. מקפלים את השליש העליון של הבצק מעל הגבינה. מרדדים את הבצק למלבן בגודל 14 על 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בצקבצק
7
חותכים לשבע רצועות בגודל 11 על 2 אינץ'.
8
בזה אחר זה, צבטו את הקצוות הארוכים החתוכים של כל רצועה יחד וגלגלו לחבל בגודל 12 אינץ ' בידיים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
9
מעבירים את החבל לתבנית מרופדת בנייר אפייה. תפוס את הקצוות והביא אותם זה לזה, ויצר צורת יו, ואז חצה את הקצה השמאלי מעל הקצה הימני כדי ליצור צורת בייגלה. חצו שוב את הקצה השמאלי מעל הימין כדי ליצור טוויסט באמצע.
מרכיבים שתצטרך
בייגלהבייגלה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
חזור על הפעולה עם 3 חתיכות הבצק הנותרות והגבינה שנותרה, ומרווח את הבייגלה במרחק של 3 סנטימטרים זה מזה. מניחים בצד למשך 10 עד 15 דקות; מחממים את התנור ל 475 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
בייגלהבייגלה
גבינהגבינה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מקציפים את הביצה הנותרת בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מברישים את הבייגלה בביצה; מפזרים פרג, שומשום, פתיתי בצל ומלח גס.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בצל יבשיםפתיתי בצל יבשים
זרעי שומשוםזרעי שומשום
מלח גסמלח גס
פרג זרעיםפרג זרעים
בייגלהבייגלה
ביצהביצה
13
אופים עד להשחמה, 16 עד 18 דקות, בודקים את הבייגלה כל 5 דקות כדי להימנע מאפיית יתר.
מרכיבים שתצטרך
בייגלהבייגלה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
צילום: ויקטור שרגר