הכרובית של לויטון וישיסואז
הכרובית של לויטון, וישיסואז, עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם כרובית, צדפות מוברחות, קרם פרש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותן. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: וישיסואז עם כרובית וחמאה, וישיסואז עם כרובית וחמאה, ו וישיסואז.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מוסיף את הכרישה ומבשלים על אש נמוכה עד מכרז, על 8 דקות.
מוסיפים את הכרובית ואת המים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד הכרובית רכה, כ -35 דקות.
הוסף את frache crme, להחזיר לרתיחה ולהסיר מהחום.
מחית את המרק בבלנדר בקבוצות עד חלקה מאוד. מתבלים במלח ופלפל ומקררים ביסודיות.
ממש לפני ההגשה, לשלב את המלפפון, עירית, שאלוט, חומץ ושמן זית בקערה קטנה. מצקת את המרק הקר ל 4 קערות רדודות וכפית צדפה וכמה משקאות שלה למרכז של כל אחד. כפית את תערובת המלפפון סביב הצדפות, העליון עם מנה של קוויאר אוסטרה ומגישים.