הכרובית של לויטון, וישיסואז, עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם כרובית, צדפות מוברחות, קרם פרש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותן. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: וישיסואז עם כרובית וחמאה, וישיסואז עם כרובית וחמאה, ו וישיסואז.
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את הכרישה ומבשלים על אש נמוכה עד מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הכרובית ואת המים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד הכרובית רכה, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף את frache crme, להחזיר לרתיחה ולהסיר מהחום.
5
מחית את המרק בבלנדר בקבוצות עד חלקה מאוד. מתבלים במלח ופלפל ומקררים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
6
ממש לפני ההגשה, לשלב את המלפפון, עירית, שאלוט, חומץ ושמן זית בקערה קטנה. מצקת את המרק הקר ל 4 קערות רדודות וכפית צדפה וכמה משקאות שלה למרכז של כל אחד. כפית את תערובת המלפפון סביב הצדפות, העליון עם מנה של קוויאר אוסטרה ומגישים.