קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

הלביבות הטובות ביותר

הלביבות הטובות ביותר
המתכון הטוב ביותר לביבות יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח כשר, פלפל, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו לביבות, לביבות, ו לביבות Tex-Mex (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף תפוחי אדמה, לשטוף, ולגרוס בגסות על פומפיה תיבת, העברה לקערה של מים כמו שאתה הולך. לגרוס בצל למסננת בסדר רשת, זורק כל נתחים אחידים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים תערובת תפוחי אדמה על גבי ולנקז. לשטוף קערה יבשה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לסחוט חופנים של תפוחי אדמה ובצל כדי להסיר נוזל, ואז ערימה על מגבות מטבח. לעטוף ולסחוט היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
להקציף ביצים, קמח, פירורי לחם, 1 כפית. מלח, והפלפל בקערה יבשה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה וזורקים עם הידיים עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6
מחממים תנור ל 20
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מילוי 1/4 כוס מידה שלושה רבעים מלאים, לגרוף תערובת תפוחי אדמה על גבי גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
יוצקים 3/4 ב. שמן למחבת גדולה עם צדדים לפחות 2 ב. גבוה. הכנס מדחום ומטגן עמוק ושמן חום מעל חום בינוני גבוה ל 35
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
שים חלק מתפוחי האדמה על מרית מתכת רחבה, לחץ לתוך 3-in. עוגה, ולדחוף לתוך שמן חם עם מרית מתכת אחרת. צורה 3 לביבות יותר, מחליק לתוך שמן; לבשל, מפנה פעם אחת, עד השחמה בקצוות אבל עדיין רך במרכז, 2 דקות. התאם חום כדי לשמור על שמן בין 300 ל -35
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מעבירים לביבות למגבות נייר, ואז למתלה תיל מעל תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
מפזרים מלח להתחמם בתנור. חזור על ביצוע לביבות שנותרו; השתמש במחבת שנייה כאשר הראשון מלא.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מגישים עם רסק תפוחים, קרם frache, עירית, ו roe.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
13
הפוך קדימה: להחזיק לביבות בטמפרטורת החדר עד 3 שעות. לחמם מחדש את המחבתות בתנור 300 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מדריך הטיגון
15
השתמש בשמן הנכון: עבור לביבות רדודות לטיגון, ג ' ן לואיס אוהב את הטעם ואת טוב בשבילך גורם של שמן זית. לטיגון סופגניה בשמן סובין אורז נייטרלי או בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן סובין אורזשמן סובין אורז
דַק-דַק-
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
16
השתמש במספיק שמן: כדי לבשל אוכל באופן שווה, אתה צריך על 3/4 ב. שמן לטיגון רדוד ו-1 בפנים. לטיגון עמוק.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
17
צפה בטמפרטורה: בין 300 ו 350 עבור לביבות ו 275 ו 350 עבור סופגניות נותן לך קרום פריך פנים רך. נמוך מדי, ואוכל ישאב שמן כמו ספוג. גבוה מדי, וזה יהיה לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
דַק-דַק-
18
קבל מדחום טוב: Taylor ' s classic candy / deep-fry אנלוגי מדחום ($11; amazon.com) יש קליפ חסון.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום