הלוחש למצנן: הכרובית של אנדרו כרמליני
אם יש לך אגס בשלים מוצקים, חמאה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פשטידת העוף של אנדרו כרמליני, גריסים ירוקים של אנדרו כרמליני, ו העוף המטוגן של אנדרו כרמליני (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מחבת 12 אינץ כבדה מעל חום בינוני.
יוצקים אגוזי לוז. מבשלים, מנענעים את המחבת מדי פעם, עד שעורות הפכו לחומים כהים במקומות והחלו להתפצל, כ -15 דקות. בעוד חם, בזהירות לשפוך אגוזי לוז לתוך מרכז dishtowel נקי. לשפשף יחד כדי להסיר עורות. כאשר אגוזי לוז הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, דק קוצצים ולהניח בצד.
למחוק מחבת כדי להסיר כל סיביות אגוזי לוז. הגדר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חמאה ומבשלים עד מבעבע ומתחיל להפוך חום.
מוסיפים כרובית, מרווה, אגוזי לוז קצוצים, וכמה צביטות נדיבות של מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהכרובית רכה ומקורמלת בכתמים, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים אגס ופטרוזיליה לתערובת הכרובית, מערבבים להפצה וטועמים לתיבול.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.