קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

הליבוט בגריל עם אצבעות מרוסקות וחמאת עגבניות

הליבוט בגריל עם אצבעות מרוסקות וחמאת עגבניות
הליבוט בגריל עם אצבעות מרוסקות וחמאת עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מלח, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו הליבוט בגריל עם אצבעות מרוסקות וחמאת עגבניות, רגל כבש קלויה עם אצבעות מרוסקות ורוטב זינפנדל, ו הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס ועגבניות צ'אטני דובדבן בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לזרוק את הפטרוזיליה עם טרגון קצוץ וגרידת לימון. לשפשף את עשבי תיבול בכל רחבי הליבוט; לכסות ולקרר במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
טרגוןטרגון
הליבוטהליבוט
פטרוזיליהפטרוזיליה
עשבי תיבולעשבי תיבול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים ומביאים לרתיחה. מלח בנדיבות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
לנקז ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
4
תדליק גריל. במחבת nonstick גדול, לחמם את 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
גרילגריל
5
מוסיפים את השום ואת שאלוט ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה, מרסקים אותם בעדינות עם מרית, עד שהם מתחילים להתפרק. המשך בישול, ערבוב כמה פעמים, עד תפוחי האדמה הם השחמה פריך, על 5 דקות בסך הכל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
7
במחבת בינונית, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את כל עלי הטרגון ומבשלים מעל חום מתון עד הטרגון הוא ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
9
מוסיפים את העגבניות ומבשלים על אש נמוכה, מערבבים מדי פעם, עד שהעגבניות מתפוצצות והחמאה מושחמת, כ -7 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
חמאהחמאה
10
טפטפו את ההליבוט בשמן זית והתבשלו במלח ופלפל. גריל פילה על חום בינוני גבוה עד חרוך יפה ופשוט מבושל, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
מעבירים את הדג לצלחות וכפית את חמאת העגבניות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
עגבנייהעגבנייה
דגיםדגים
12
מגישים מיד עם תפוחי אדמה מרוסקים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.