הליבוט עם אפונה רוזמרין & פירה גזר התינוק
הליבוט עם אפונה רוזמרין & פירה גזר התינוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה עד 70 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 861 קלוריות. אם יש לך גזר גמדי, רוזמרין, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מחית גזר היא לא מזון לתינוקות, מחית גזר רוזמרין, ו הצמד אפונה וגזר תינוק בגזר "חמאה" (מתכונים דומים).
הוראות
היי דיוות ' ס, אז ארוחת הערב שלי אתמול יצאה ממש לא מוצלחת, אז חשבתי לחלוק אותה עם קוראי המזל שלכם. עונת דגי ההליבוט רק מתחילה, אז צפו לראות הרבה יותר מהדג המקסים הזה בבלוג שלי. אני אוהב את זה נקי, מרקם steaky. כדי לתת ארוחת ערב זה טוויסט כיף, החלטתי לעשות טוויסט על אפונה וגזר. היה לי אפונה אורגנית גדולה וגזר גמדי אורגני לשחק איתו. הצלחת התברר נהדר-במיוחד פירה גזר התינוק. זה היה כל כך קל ועשיר שהיית חושב שיש משהו לא בריא אורב בו למרות שאין. אפילו המפלצת המקסימה לכרסם גזר תינוק ואפון תועה שנמלט במהלך תהליך ההפגזה!רוזמרין ושום בשמן זית (מחכה אפונה!) ההליבוט המקומי של הדיווה עם רוזמרין אפונה & בייבי גזר Puree2 קטן הליבוט steaks1 כפות לימון juice1 כפות שמן זית oilsalt ו pepper2 כוסות בייבי carrots3 כוסות מרק עוף 1 שום שן, peeled1/4 כוס oilsalt ו pepper1 כוס אפונה, shelled1 sprig rosemary1 שן שום, peeledsalt ופלפל
תן לו לנוח בזמן שאתה מכין את vegetables.To הפוך את מחית גזר, להוסיף את ציר העוף למחבת קטנה ולהביא לרתיחה. לאחר מכן מוסיפים את garlics התינוק שן שום, להפחית את החום ואת הכיסוי, רותח במשך עשר דקות, או עד הגזר מבושלים. לאחר מכן, מוסיפים את הגזר, שום, 1/4 כוס שמן זית וכוס 1 של מרק לבלנדר. מחית עד חלקה, הוספת ציר עוף יותר לפי הצורך כדי להשיג עקביות טובה. מלח ופלפל ל taste.To הפוך את האפונה, להביא סיר מים לרתיחה.
מוסיפים את האפונה וקורט של מלח, מוחקים במשך שלושים שניות.
הסר את האפונה מהמים ושטוף במים קרים. במחבת סאוט, מחממים את שמן הזית על אש בינונית גבוהה.
מוסיף את sprig רוזמרין שן שום. לאחר מכן, להוסיף את האפונה blanched, נותן להם לטגן מהיר במשך כמה דקות. מלח ופלפל ל taste.To הפוך את הליבוט, בחרתי לצלות אותו, אבל אתה יכול גם לבשל אותו במחבת סאוט אם אתה מעדיף. כדי לצלות, להפעיל את broiler שלך preheat מחבת ברזל יצוק שלך תחת broiler עד עישון חם.
מוסיפים את חתיכות הליבוט (הם צריכים לרחוש) ולאחר מכן לטגן במשך 8-10 דקות, או עד הדג הוא כמעט מבושל.
הסר מהתנור ולאפשר לנוח לרגע (זה ימשיך לבשל) או עד מבושל דרך. היזהר שלא overcook.To צלחת, מורחים חלק מחית גזר בתחתית צלחת. ואז למעלה עם האפונה.
הוסף חתיכת הליבוט, הצבת האביב רוזמרין על גבי. לסחוט קצת מיץ לימון על גבי. תהנו!
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.