קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

הליבוט עם ארטישוק וקפונטה זית

הליבוט עם ארטישוק וקפונטה זית
הליבוט עם ארטישוק זית Caponata עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פילה הליבוט במרכז לחתוך, בצל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו הליבוט עם ארטישוק וקפונטה זית, מטבל ארטישוק (קפונטה), ו ארטישוק ושומר קפונטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור caponata: במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את לבבות הסלרי והארטישוק ומבשלים עד רך והארטישוקים משחימים קלות, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4
מוסיפים את העגבניות, הזיתים והצימוקים למחבת. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה, על 25 דקות. מערבבים בחומץ, סוכר, צלפים ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מניחים מחבת גריל nonstick מעל חום בינוני גבוה או מחממים גז או גריל פחם. (אם לא באמצעות מחבת גריל nonstick, שמן קלות את המחבת לפני צליית הדגים. הליבוט יכול גם להיות קלוי במשך 10 עד 12 דקות בתנור מחומם מראש 400 מעלות F.)
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
טפטוף הליבוט משני הצדדים בשמן זית. מתבלים משני הצדדים במלח ופלפל. גריל עד פתיתי הבשר בקלות עם מזלג, 3 עד 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
לסדר את הליבוט על מגש הגשה העליון עם caponata.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
4
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טרי, בתוספת תוספת לתיבולפלפל שחור טחון טרי, בתוספת תוספת לתיבול411דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות חתוכות לקוביות, עם מיציםעגבניות חתוכות לקוביות, עם מיצים12 כפיות אבקת שוםצלפים, שטוף סחוטצלפים, שטוף סחוט1גבעול סלרי, קצוץגבעול סלרי, קצוץ33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה איטלקית קצוצה עם עלים שטוחים, לקישוטפטרוזיליה איטלקית קצוצה עם עלים שטוחים, לקישוט227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.לבבות ארטישוק קפואים, מופשר לחתוך לחתיכות 1 אינץלבבות ארטישוק קפואים, מופשר לחתוך לחתיכות 1 אינץ454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה הליבוט גזור במרכז, בעובי של כ-1 אינץפילה הליבוט גזור במרכז, בעובי של כ-1 אינץ10זיתים מגולענים, חצויזיתים מגולענים, חצוי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1קטןבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1אוראו ממולאים כפוליםמלח, בתוספת תוספת לתיבולמלח, בתוספת תוספת לתיבול4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.