הליבוט עם ארטישוק זית Caponata עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פילה הליבוט במרכז לחתוך, בצל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו הליבוט עם ארטישוק וקפונטה זית, מטבל ארטישוק (קפונטה), ו ארטישוק ושומר קפונטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור caponata: במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את לבבות הסלרי והארטישוק ומבשלים עד רך והארטישוקים משחימים קלות, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את העגבניות, הזיתים והצימוקים למחבת. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה, על 25 דקות. מערבבים בחומץ, סוכר, צלפים ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירס
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מניחים מחבת גריל nonstick מעל חום בינוני גבוה או מחממים גז או גריל פחם. (אם לא באמצעות מחבת גריל nonstick, שמן קלות את המחבת לפני צליית הדגים. הליבוט יכול גם להיות קלוי במשך 10 עד 12 דקות בתנור מחומם מראש 400 מעלות F.)
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
ממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
טפטוף הליבוט משני הצדדים בשמן זית. מתבלים משני הצדדים במלח ופלפל. גריל עד פתיתי הבשר בקלות עם מזלג, 3 עד 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.