הליבוט עם ארטישוק זית Caponata עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פילה הליבוט במרכז לחתוך, בצל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו הליבוט עם ארטישוק וקפונטה זית, מטבל ארטישוק (קפונטה), ו ארטישוק ושומר קפונטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור caponata: במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את לבבות הסלרי והארטישוק ומבשלים עד רך והארטישוקים משחימים קלות, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את העגבניות, הזיתים והצימוקים למחבת. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה, על 25 דקות. מערבבים בחומץ, סוכר, צלפים ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים מחבת גריל nonstick מעל חום בינוני גבוה או מחממים גז או גריל פחם. (אם לא באמצעות מחבת גריל nonstick, שמן קלות את המחבת לפני צליית הדגים. הליבוט יכול גם להיות קלוי במשך 10 עד 12 דקות בתנור מחומם מראש 400 מעלות F.)
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
טפטוף הליבוט משני הצדדים בשמן זית. מתבלים משני הצדדים במלח ופלפל. גריל עד פתיתי הבשר בקלות עם מזלג, 3 עד 4 דקות בכל צד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.