קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

הליבוט עם זיתים ממולאים אנשובי, פלפלים אדומים ואורגנו

הליבוט עם זיתים ממולאים אנשובי, פלפלים אדומים ואורגנו
הליבוט עם זיתים ממולאים אנשובי, פלפלים אדומים ואורגנו הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 208 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו זיתים ממולאים חלפיניו, ורמוט, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה מוצק. נסו זיתים ממולאים בשקדים, אנשובי ופלפלים, ברי אן קראוט ממולא בזיתים ופלפלים קלויים, ו הליבוט אורגנו אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את שני צידי פילה הדגים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פילה דגיםפילה דגים
2
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים הליבוט ומבשלים 2 דקות לכל צד, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
4
בקערה בינונית שלבו פלפלים אדומים, זיתים, ורמוט, שום ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
ורמוטורמוט
אורגנואורגנו
שוםשום
זיתיםזיתים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים תערובת למחבת ומביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות, עד שהדגים רכים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מסירים מהאש, מעבירים לפלטת הגשה ומעליהם בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את מארק ווסט פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריגיו
מארק ווסט פינו גריגיו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדרים בגימור עדין, נקי ומתמשך.נסה לזווג עם פיש אנד צ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.