המתכון הליבוט עם סלסה Caper ורדה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. אם יש לכם שאלוט, מלח כשר, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), הליבוט אפוי עם סלסה ורדה, ו הליבוט אפוי עם סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 1 כף שמן, 1/8 כפית פלפל, פטרוזיליה, והבא 6 מרכיבים (דרך משחה אנשובי) בקערה קטנה, זורק היטב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים פילה דגים באופן שווה עם מלח ונותר 1/8 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פילה דגים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הוסף פילה דגים למחבת; לבשל 4 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.