הליבוט עם סלסה Caper ורדה
המתכון הליבוט עם סלסה Caper ורדה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. אם יש לכם שאלוט, מלח כשר, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), הליבוט אפוי עם סלסה ורדה, ו הליבוט אפוי עם סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כף שמן, 1/8 כפית פלפל, פטרוזיליה, והבא 6 מרכיבים (דרך משחה אנשובי) בקערה קטנה, זורק היטב; להפריש.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מפזרים פילה דגים באופן שווה עם מלח ונותר 1/8 כפית פלפל שחור.
הוסף פילה דגים למחבת; לבשל 4 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מגישים דגים עם סלסה ורדה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.