הליבוט עם קוסקוס זית ופלפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט עם זית ופלפל קוסקוס. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות וקנו קוסקוס ישראלי, פלפל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט עם פלפל אדום ועוגת זית, הליבוט צרוב במחבת עם פלפל חריף, ו דג הדר עם פלפל קוסקוס.
הוראות
מחממים סיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף פלפל ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
הוסף קוסקוס; לבשל 1 דקה או עד השחמה קלה.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 7 דקות או עד הנוזל מתאדה. מערבבים זיתים, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מפזרים הליבוט באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל שחור.
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים פילה למחבת; מבשלים 3 דקות.
הסר מחבת מחום; הפעל פילה מעל. מסדרים אורגנו קרועים ופרוסות לימון באופן שווה על פילה.
שימי מחבת בתנור. מטגנים 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.