הליבוט עם רוטב סויה-ג'ינג'ר
הליבוט עם רוטב סויה-ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מירין, פלפל, פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. נסו רוטב סויה-שומשום, עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, ו סויה זנגביל מזוגג הליבוט w / אפרסק זנגביל להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, טוסט שומשום על חום מתון, ערבוב כמה פעמים עד הזהב, 3 עד 4 דקות. בקערה קטנה, מערבבים את רוטב הסויה עם חומץ אורז, מירין, זרעי ענבים ושמני שומשום, בצל ירוק וג ' ינג ' ר. בצלחת גדולה, רדודה, מברשת פילה הליבוט עם חצי רוטב סויה-ג ' ינג ' ר. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
מעבירים את ההליבוט לתבנית אפייה גדולה ומעוטרת בפלפל.
אופים את הדגים בשליש העליון של התנור במשך 10 עד 12 דקות, או עד מזוגג ופשוט מבושל דרך.
כפית את האורז לקערות רדודות. הניחו את פילה ההליבוט על גבי וכפו את התרד לצד.
יוצקים את הרוטב הנותר על הדגים, מפזרים את זרעי שומשום קלוי ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.