קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות87
מגזין

הליבוט עם רוטב סויה-ג'ינג'ר

הליבוט עם רוטב סויה-ג'ינג'ר
הליבוט עם רוטב סויה-ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מירין, פלפל, פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. נסו רוטב סויה-שומשום, עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, ו סויה זנגביל מזוגג הליבוט w / אפרסק זנגביל להתענג (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה, טוסט שומשום על חום מתון, ערבוב כמה פעמים עד הזהב, 3 עד 4 דקות. בקערה קטנה, מערבבים את רוטב הסויה עם חומץ אורז, מירין, זרעי ענבים ושמני שומשום, בצל ירוק וג ' ינג ' ר. בצלחת גדולה, רדודה, מברשת פילה הליבוט עם חצי רוטב סויה-ג ' ינג ' ר. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מעבירים את ההליבוט לתבנית אפייה גדולה ומעוטרת בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים את הדגים בשליש העליון של התנור במשך 10 עד 12 דקות, או עד מזוגג ופשוט מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
כפית את האורז לקערות רדודות. הניחו את פילה ההליבוט על גבי וכפו את התרד לצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים את הרוטב הנותר על הדגים, מפזרים את זרעי שומשום קלוי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.