הליבוט עם שום שמנת ורוטב עשבי תיבול
הליבוט עם שום שמנת ורוטב עשבי תיבול עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו יין, פילה הליבוט, פילה הליבוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), שום עשבי תיבול בשר בקר Tenderloin צלי עם רוטב חזרת שמנת, ו שום & הרב הליבוט עם בצל ירוק.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה רדודה.
לשפשף את פילה הליבוט עם 1 כף מיץ לימון, ולאחר מכן מתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים את הפילה לתוך צלחת אפייה מוכנה, ולאחר מכן לחץ על עלי הכוסברה על גבי ההליבוט.
אופים את ההליבוט בתנור שחומם מראש עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הבצל הירוק, פלפל אדום, שום, פתיתי פלפל אדום עד הירקות התרככו, על 5 דקות.
יוצקים את היין הלבן, ומתבלים עם שמיר וטרגון. מבשלים במשך 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את מרק עוף, חצי וחצי, גבינת פרמזן, ונותר 1 כף מיץ לימון; העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ואז להמיס את הקמח לתוך המים, ומערבבים לתוך הרוטב הרותח. לחזור לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד הרוטב התעבה, על 10 דקות. כפית את הרוטב על הליבוט לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס