קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

הליבוט עם שום שמנת ורוטב עשבי תיבול

הליבוט עם שום שמנת ורוטב עשבי תיבול
הליבוט עם שום שמנת ורוטב עשבי תיבול עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו יין, פילה הליבוט, פילה הליבוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), שום עשבי תיבול בשר בקר Tenderloin צלי עם רוטב חזרת שמנת, ו שום & הרב הליבוט עם בצל ירוק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לשפשף את פילה הליבוט עם 1 כף מיץ לימון, ולאחר מכן מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים את הפילה לתוך צלחת אפייה מוכנה, ולאחר מכן לחץ על עלי הכוסברה על גבי ההליבוט.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
אופים את ההליבוט בתנור שחומם מראש עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הבצל הירוק, פלפל אדום, שום, פתיתי פלפל אדום עד הירקות התרככו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים את היין הלבן, ומתבלים עם שמיר וטרגון. מבשלים במשך 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את מרק עוף, חצי וחצי, גבינת פרמזן, ונותר 1 כף מיץ לימון; העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ואז להמיס את הקמח לתוך המים, ומערבבים לתוך הרוטב הרותח. לחזור לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד הרוטב התעבה, על 10 דקות. כפית את הרוטב על הליבוט לשרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
הליבוטהליבוט
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס