הליבוט צרוב במחבת עם ריזוטו אספרגוס לבן ופרה אפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט מחבת צרוב עם ריזוטו אספרגוס לבן פירה אפונה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 925 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, רוזמרין, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. וזה טוב. נסו הליבוט צרוב במחבת עם ריזוטו אספרגוס לבן ופרה אפונה, דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת, ו ריזוטו לבן עם פירה Fava (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה או צלחת אפייה, לטאטא יחד את השמן, רוזמרין, טימין, מלח ופלפל.
מוסיפים את הליבוט ומערבבים למעייל אותו במרינדה. מכסים בניילון נצמד ומרינדה, במקרר, 20 עד 30 דקות.
במעבד מזון או בלנדר, מערבבים יחד את האפונה, התרד ומיץ הלימון, עוצרים ומגרדים את הצדדים מדי פעם, וממזגים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
ממלאים קערה גדולה במי קרח.
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להביא מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את האספרגוס ומרתיחים, חשופים, עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות.
מסננים, ואז מיד לצלול את החניתות לתוך מי הקרח כדי להפסיק לבשל.
לנקז את האספרגוס שוב יבש לטפוח.
במחבת sauté בינוני על חום גבוה בינוני, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיף את האספרגוס וזורק אותו בחמאה מומסת. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
בסיר בינוני מעל חום מתון, לחמם את ציר העוף. שמור את המניה חמה על הכיריים.
בסיר בינוני שני מעל חום מתון, לחמם את שמן הזית.
מוסיף את שאלוט ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד מכרז.
מוסיפים את האורז ואת sauté, תוך ערבוב כל הזמן, עד רק קלוי.
להוסיף 1 כוס של מלאי חם ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד המניה נספגת כמעט, על 4 דקות.
הוסף יותר מלאי, 1 כוס בכל פעם, המאפשר לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא ערבוב לעתים קרובות, עד האורז הוא רך ואת שמנת התערובת, כ 20 דקות יותר.
מוסיפים את 4 כפות הנותרים של חמאה, גבינת פרמזן, עירית ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
הסר את ההליבוט מן המרינדה לטפוח יבש, ואז לגלגל כל פילה בחתיכה של שומן כיפת לידה. במחבת גדולה מעל חום מתון, לחמם את שמן הזית. צור את הליבוט מכל הצדדים, ולאחר מכן לסיים בתנור במשך 3 עד 5 דקות.
מחלקים את הריזוטו בין 4 צלחות. למעלה עם אספרגוס הליבוט, טפטוף עם פירה אפונה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.