קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות25
מגזין

הליבוט קלוי במחבת עם רוטב חמאת פטריות

הליבוט קלוי במחבת עם רוטב חמאת פטריות
הליבוט קלוי במחבת עם רוטב חמאת פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 2 . גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל קאיין, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. . מתכונים דומים: הליבוט קלוי במחבת עם רוטב עגבניות-חמאה, עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, ו מרק פטריות מעל חמאה חומה הליבוט צרוב.

הוראות

1
שמן חום ו 1 כף חמאה במחבת כבדה על חום בינוני גבוה עד חמאה נמס ומתחיל קצף.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים פטריות וקורט של מלח; לטגן בחמאה חמה ושמן חום זהוב, על 5 דקות. לדחוף פטריות לקצוות כדי לנקות מקום במרכז המחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הליבוט העונה בכל צד עם מלח ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
הליבוטהליבוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מניחים פילה הליבוט במרכז המחבת ומבשלים עד הפילה מתחיל להתקלף, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להעביר הליבוט צלחת הגשה חמה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
6
יוצקים את המים לתוך המחבת ומביאים לרתיחה תוך כדי גירוד חתיכות של מזון משחימים את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ, עד שהמים מצטמצמים בחצי, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים מיץ לימון לתערובת פטריות ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
מערבבים חמאה ופטרוזיליה לתוך תערובת פטריות. מערבבים כל הזמן עד חמאה נמסה ויוצרת רוטב; להסיר מחום ועונה עם מלח ופלפל שחור. רוטב כפיות ופטריות על הליבוט.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הליבוטהליבוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.