הליבוט קלוי במחבת עם רוטב חמאת פטריות
הליבוט קלוי במחבת עם רוטב חמאת פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 2 . גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל קאיין, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. . מתכונים דומים: הליבוט קלוי במחבת עם רוטב עגבניות-חמאה, עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, ו מרק פטריות מעל חמאה חומה הליבוט צרוב.
הוראות
שמן חום ו 1 כף חמאה במחבת כבדה על חום בינוני גבוה עד חמאה נמס ומתחיל קצף.
מוסיפים פטריות וקורט של מלח; לטגן בחמאה חמה ושמן חום זהוב, על 5 דקות. לדחוף פטריות לקצוות כדי לנקות מקום במרכז המחבת.
הליבוט העונה בכל צד עם מלח ופלפל קאיין.
מניחים פילה הליבוט במרכז המחבת ומבשלים עד הפילה מתחיל להתקלף, 3 עד 4 דקות לכל צד.
להעביר הליבוט צלחת הגשה חמה.
יוצקים את המים לתוך המחבת ומביאים לרתיחה תוך כדי גירוד חתיכות של מזון משחימים את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ, עד שהמים מצטמצמים בחצי, 1 עד 2 דקות.
יוצקים מיץ לימון לתערובת פטריות ומערבבים.
מערבבים חמאה ופטרוזיליה לתוך תערובת פטריות. מערבבים כל הזמן עד חמאה נמסה ויוצרת רוטב; להסיר מחום ועונה עם מלח ופלפל שחור. רוטב כפיות ופטריות על הליבוט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.