המבורגר ביסטרו וייטנאמי
המבורגר ביסטרו וייטנאמי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 934 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. גשו לסופר וקנו חמש-אבקת תבלינים, פטה כבד, מיונז, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ביסטרו בורגר, המבורגר ארוחת בוקר ביסטרו, ו בורגר טונה וייטנאמי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
כדי להפוך את דייקון כבוש וגזר, לשלב את דייקון, גזר, חומץ, וסוכר בקערה, זורק היטב את המעיל. להפריש במרינדה.
הכן אש בינונית-חמה בגריל פחם עם כיסוי, או מחממים מראש גריל גז בינוני-גבוה. אם גריל אינו זמין, פשוט לחמם מחבת גריל על חום בינוני גבוה על הכיריים שלך.
כדי להפוך את הקציצות, לשלב את חזיר, שום, צ 'ילי חתוך, ג' ינג ' ר, רוטב דגים, רוטב סויה, אבקת חמישה תבלינים, סוכר, גרידת לימון ומיץ בקערה, ערבוב היטב לשלב. מחלקים את התערובת לתוך 6 מנות טופס לקציצות עגולות.
מברישים את מתלה הגריל בשמן צמחי.
מניחים את הקציצות על המדף והגריל במשך 6 עד 7 דקות לכל צד, עד מבושל דרך. הפעל את הקציצות 90 מעלות באמצע הבישול בכל צד, כדי להשיג סימני גריל.
מורחים את הצד לחתוך של כל לחמניה חצי עם 1/2 כף חמאה וגריל עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות.
מורחים 1 כף של מיונז בצד לחתוך של כל תחתית לחמניה ו 1 כף של הפטה בצד לחתוך של כל העליון לחמניה.
מניחים את המלפפון ואת פרוסות צ ' ילה על תחתית הלחמנייה העליון עם קציצות המבורגר.
מסננים את הגזר ואת מלפפונים חמוצים ועורמים כמות נדיבה על כל קציצה.
מוסיף את עלי הכוסברה ואת צמרות לחמניה מרוחות פטה. תהנו!
הערה של קוק: המבורגרים אלה יכולים להיות מוגשים גם על baguettes, אם העדיף, ובמקרה זה, הקציצות צריך להיווצר לצורות מלבניות. לחמניות המבורגר הם קצת רך יותר וקל יותר לניהול, וזו הסיבה שבחרתי אותם למתכון זה. אם זמין, לקנות פטה פלפל, אשר מוסיף רמז גדול של פלפל שחור להמבורגר. עבור הגשה, המבורגרים יכול להיות חצוי ושיפוד עבור מצגת יפה ויכולת ניהול. הם הולכים טוב עם צ 'יפס בטטה או צ' יפס טארו!
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.