המבורגר בקר-למד להכין
המבורגרים בקר-ללמוד לעשות הוא מנה עיקרית אמריקנית. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לך בצל, בשר בקר, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 79 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. נסו למד להכין ספגטי קרבונרה, הפוך שיבולת שועל מאפס-למד לבשל, ו Jalapeño הודו המבורגרים אתה תעשה שוב ושוב (מתכונים דומים).
הוראות
טיפ 500 גרם בשר טחון לתוך קערה עם 1 בצל קצוץ קטן ביצה 1, ולאחר מכן לערבב.
מחלקים את התערובת לארבעה. הרטיב קלות את ידיך. בזהירות לגלגל את התערובת לתוך כדורים, כל אחד בערך בגודל של כדור טניס.
הגדר בכף היד שלך בעדינות לסחוט למטה כדי לשטח לתוך קציצות על 3 ס " מ עבה. ודא שכל ההמבורגרים הם באותו עובי, כך שהם יבשלו באופן שווה.
שים על צלחת, לכסות עם סרט נצמד ולהשאיר במקרר כדי המשרד עד לפחות 30 דקות.
מחממים את הברביקיו לחום בינוני (יהיה אפר לבן מעל הגחלים הלוהטות האדומות כ -40 דקות לאחר התאורה). מברשת קלה 1 צד של כל המבורגר עם שמן צמחי.
מניחים את ההמבורגרים, שמן בצד למטה, על הברביקיו. מבשלים 5 דקות עד הבשר חרוך קלות. אל תזיז אותם או שהם עלולים להישאר.
שמן בצד השני, ואז להתהפך באמצעות מלקחיים. אל תלחץ על הבשר, כמו זה יהיה לסחוט את המיצים.
מבשלים 5 דקות יותר עבור בינוני. אם אתה אוהב את ההמבורגרים שלך ורוד באמצע, לבשל 1 דקות פחות כל צד. עבור כל הכבוד, לבשל 1 דקות יותר.
תוריד את ההמבורגרים מהברביקיו. השאר לנוח על צלחת כך שכל המיצים יכולים להתיישב בפנים.
פרוסת 4 לחמניות המבורגר במחצית.
מקום, לחתוך בצד למטה, על המדף ברביקיו וטוסט במשך 1 דקות עד שהם חרוך קלות.
מניחים המבורגר בתוך כל לחמניה, ולאחר מכן העליון עם הבחירה של ליווי.