קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

המבורגר בקר מזוגג סויה

המבורגר בקר מזוגג סויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל המבורגר בקר מזוגג סויה. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו את מיסו, ביצה, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, מתכון המבורגר בקר (אלביס בורגר עם סלט & Gherkin), ו המבורגר פטריות מזוגג חרדל.

הוראות

1
חום 1 כפית שמן במחבת מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים את הבצל ואת sauté במשך כ 2 דקות, או עד נבול מעט ארומטי אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
הוסף 1 כף של saké ו deglaze המחבת, מגרד את כל חתיכות השחמה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לבצל להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
בקערה, לשלב את הבשר, panko, וביצה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
הוסף את מיסו ואת בצל מקורר ללוש עם הידיים כדי להבטיח אפילו הפצה. היפנים לעתים קרובות לאסוף את תערובת הבשר, להרים אותו, ולזרוק אותו בחזרה בכוח לתוך הקערה, לחזור על פעולה זו 4 או 5 פעמים — קצת כמו אימון בייסבול. למרות התערובת תהיה רכה למדי, התנדנדות מבטיחה מסת הבשר תחזיק יחד. מחלקים את תערובת הבשר לתוך 4 חלקים שווים, ולעצב כל חלק לתוך פטי סגלגל על 4 אינץ 'ארוך, 2 1/2 אינץ' רחב, ו 3/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
הוסף את הנותרים 1 כפית שמן על אותו מחבת השתמשת כדי לטגן את הבצל ולמקם על חום בינוני. כאשר חם, להוסיף את הקציצות לצרוב בצד הראשון עד השחמה, על 1 דקה. הפוך וצרוב את הצד השני, לוחץ לשטח. פני השטח עשויים להישבר קצת, אבל זה לא מדאיג. מנמיכים את החום, להוסיף את הנותרים 1 כף saké, לכסות, ומבשלים 5 עד 6 דקות עבור בינוני נדיר. כדי לבדוק doneness, לחץ על הבשר עם קצה האצבע שלך או את הגב של כף. זה צריך להרגיש די מוצק. לאחר מכן, לתקוע פטי עם קיסם. המיצים צריכים לרוץ מעט ורודים. להמבורגר עשוי היטב, לבשל, מכוסה, במשך 8 עד 10 דקות. כאשר נלחץ, הבשר ירגיש מוצק מאוד ומיצים יפעל ברור.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר ומים חמים ומערבבים לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים שוב לערבב ביסודיות. להחזיר את המחבת לחום גבוה ויוצקים את תערובת הסויה לתוכו, מגרדים את הקערה עם מרית גומי כדי לוודא שכל הסוכר מתווסף. לנער את המחבת כדי לצפות את הקציצות בשר, ולהפוך אותם פעם אחת אחרי דקה כדי לוודא שהם מזוגגים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות בשרקציצות בשר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מגישים את ההמבורגרים חמים, כפית כל רוטב נוסף על גבי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה