המבורגר הודו בהשראה יוונית
גשו לסופר וקנו עלי אורגנו, הודו טחון, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו המבורגר הודו בהשראה יוונית, המבורגר הודו בהשראה מקסיקנית, ו פסטה יוונית בהשראת קישואים – כדורי בשר הודו פטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים כמות קטנה של שמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה, או גז חום או גריל פחם.
בקערה גדולה, מערבבים טורקיה, אורגנו, מלח, תיבול גריל וגבינה; לא מעל לערבב. תערובת צורה לתוך 5 קציצות, על 1 אינץ עבה.
מניחים קציצות במחבת או על גריל מעל חום בינוני גבוה. מבשלים 6 עד 8 דקות בכל צד או עד מדחום מוכנס במרכז הקציצות קורא 74°. אם תרצה, לחמניות טוסט.
מניחים קציצות על החצאים התחתונים של לחמניות.
להוסיף תוספות הרצוי; לכסות עם חצאים העליון של לחמניות.