קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

המבורגר הודו עם רוטב חמוציות

המבורגר הודו עם רוטב חמוציות
המבורגר הודו עם רוטב חמוציות עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם רוטב אוכמניות, בצל, הודו טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו המבורגר הודו עם סלק להתענג, המבורגר הודו שמיר עם סלק להתענג, ו המבורגר הודו עם תבלין בצל מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את התענג חמוציות, בקערה קטנה, מערבבים יחד את רוטב חמוציות, חזרת, מיץ לימון, קינמון וציפורן. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
תן להתענג לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות לפני השימוש, או לכסות ולקרר עד 24 שעות. להחזיר את התענג לטמפרטורת החדר לפני using.In מחבת טיגון קטנה על אש בינונית, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את הסלרי והבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
הסר מהחום ולתת מגניב completely.In קערה גדולה, לשלב את טורקיה, לחם תירס, פטרוזיליה, מרווה, טימין, תיבול עוף, מלח, פלפל, ביצה ותערובת הבצל. באמצעות הידיים שלך, לערבב יחד את החומרים עד מופץ באופן שווה. מחלקים את התערובת לתוך 4 חלקים שווים ויוצרים כל אחד לתוך פטי 4 ל 4 1/2 אינץ 'בקוטר ועל 3/4 אינץ' עבה. הקפד לא להתמודד עם הבשר יותר מהנדרש או לדחוס את הקציצות יותר מדי.הכן גריל פחם או גז לצלייה ישירה על חום בינוני גבוה. תשמן את מתלה הגריל.גריל ההמבורגרים על החלק החם ביותר של אש פחם או ישירות על אלמנטים החום של גריל גז, הופך פעם אחת, עד אטום לאורך כל, 6 עד 7 דקות לכל צד. בערך 1 דקה לפני ההמבורגרים נעשים, מניחים את הלחמניות, לחתוך צדדים למטה, לאורך הקצוות של גריל פחם שבו החום הוא פחות אינטנסיבי, או על שטח של גריל גז עם חום נמוך יותר, וגריל עד קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מגישים את ההמבורגרים בלחמניות עם רוטב חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציותרוטב חמוציות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
מגיש 6.Adapted from Williams-Sonoma, Essentials Of Grilling, by Denis Kelly, Melanie Barnard, Barbara Grunes & Michael McLaughlin (Oxmoor House, 2003).