המבורגר הודו עם רוטב חמוציות
המבורגר הודו עם רוטב חמוציות עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם רוטב אוכמניות, בצל, הודו טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו המבורגר הודו עם סלק להתענג, המבורגר הודו שמיר עם סלק להתענג, ו המבורגר הודו עם תבלין בצל מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את התענג חמוציות, בקערה קטנה, מערבבים יחד את רוטב חמוציות, חזרת, מיץ לימון, קינמון וציפורן. מתבלים במלח ופלפל.
תן להתענג לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות לפני השימוש, או לכסות ולקרר עד 24 שעות. להחזיר את התענג לטמפרטורת החדר לפני using.In מחבת טיגון קטנה על אש בינונית, ממיסים את החמאה.
מוסיפים את הסלרי והבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 4 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב completely.In קערה גדולה, לשלב את טורקיה, לחם תירס, פטרוזיליה, מרווה, טימין, תיבול עוף, מלח, פלפל, ביצה ותערובת הבצל. באמצעות הידיים שלך, לערבב יחד את החומרים עד מופץ באופן שווה. מחלקים את התערובת לתוך 4 חלקים שווים ויוצרים כל אחד לתוך פטי 4 ל 4 1/2 אינץ 'בקוטר ועל 3/4 אינץ' עבה. הקפד לא להתמודד עם הבשר יותר מהנדרש או לדחוס את הקציצות יותר מדי.הכן גריל פחם או גז לצלייה ישירה על חום בינוני גבוה. תשמן את מתלה הגריל.גריל ההמבורגרים על החלק החם ביותר של אש פחם או ישירות על אלמנטים החום של גריל גז, הופך פעם אחת, עד אטום לאורך כל, 6 עד 7 דקות לכל צד. בערך 1 דקה לפני ההמבורגרים נעשים, מניחים את הלחמניות, לחתוך צדדים למטה, לאורך הקצוות של גריל פחם שבו החום הוא פחות אינטנסיבי, או על שטח של גריל גז עם חום נמוך יותר, וגריל עד קלוי קלות.
מגישים את ההמבורגרים בלחמניות עם רוטב חמוציות.
מגיש 6.Adapted from Williams-Sonoma, Essentials Of Grilling, by Denis Kelly, Melanie Barnard, Barbara Grunes & Michael McLaughlin (Oxmoor House, 2003).