קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

המבורגר סטרוגנוף

המבורגר סטרוגנוף
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו המבורגר סטרוגנוף, המבורגר סטרוגנוף, ו המבורגר סטרוגנוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם מים פסטה: לשים סיר גדול של מים מלוחים (1 כפית מלח עבור כל ליטר מים) על חום, עבור הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
חום בשר טחון: 
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
3
מחממים מחבת sauté גדולה על חום גבוה בינוני. ממיסים 1 כפית חמאה במחבת ומערבלים אותה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
עבודה בקבוצות כדי לא לצופף את הבשר (צפיפות זה יעשה את זה קשה לחום), לשבור את בשר טחון ולהוסיף אותו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מפזרים את הבשר במלח. אין לערבב את הבשר, כמו ערבוב ימנע בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
לאחר הבשר משחימים היטב בצד אחד (כמה דקות, תלוי כמה חם המחבת), להשתמש מלקחיים או מזלג או מרית מתכת כדי להעיף לצד השני.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לאחר צד זה הוא השחמה גם כן, להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
המשך לחמם את הבשר בקבוצות, הוספת כפית חמאה למחבת עם כל אצווה במידת הצורך, המלחת המחבת והבשר, עד שהוא כל השחמה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר בשר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מסננים עודף שומן מחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מטגנים את הבצלים: 
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12
מוסיפים את הבצלים למחבת. אם אתה עובד עם בשר רזה מאוד, ייתכן שאין לך כל שומן שיורית במחבת. אם זה המקרה, אתה רוצה להוסיף כף שמן זית או חמאה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מבשלים את הבצלים, מגרדים את טפטוף הבשר, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
14
הסר בצל מהמחבת (להוסיף את הבשר).
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
התחל לבשל פסטה: בהתאם לזמני הבישול של המותג הספציפי שלך של פסטה, זה כנראה זמן טוב להוסיף את הפסטה (צריך להיות עכשיו) רותחים, מים מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
16
פטריות Sauté, להוסיף שרי: בעוד הפסטה מבשלת, להוסיף כף חמאה למחבת, להגדיל את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מוסיפים את הפטריות הפרוסות. Sauté עד השחמה יפה (כ 4 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
18
מוסיף את השרי (או יין לבן יבש או מים) למחבת כדי deglaze את המחבת, מגרד את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן יבשיין לבן יבש
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
תן לשרי להפחית לפחות בחצי, ואז תוריד את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
20
מערבבים שמנת חמוצה, פפריקה, מיץ לימון, בשר, בצל, פטרוזיליה: 
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
21
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
22
מערבבים את השמנת החמוצה ופפריקה עד חלקה. החזירו את המחבת לחום נמוך מאוד, ואל תתנו לשמנת החמוצה לרתוח (או שהיא עלולה להתקמט). אתה יכול להוסיף כמה כפות מים לתערובת כדי לדלל אותו קצת בכל עת.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
23
מערבבים במיץ לימון, ועל 1/4-1/2 כפית מלח (טעם).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
24
מערבבים את הבשר והבצל. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
25
מוסיפים עוד מלח, פלפל ו/או פפריקה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
26
מגישים עם אטריות: לשמור את הסטרוגנוף בחום חם עד שהאטריות מבושלות. כאשר האטריות מוכנות (אל דנטה) מסננים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
27
מגישים את ההמבורגר סטרוגנוף על גבי אטריות ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף