המבורגר סטרוגנוף
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו המבורגר סטרוגנוף, המבורגר סטרוגנוף, ו המבורגר סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם מים פסטה: לשים סיר גדול של מים מלוחים (1 כפית מלח עבור כל ליטר מים) על חום, עבור הפסטה.
מחממים מחבת sauté גדולה על חום גבוה בינוני. ממיסים 1 כפית חמאה במחבת ומערבלים אותה.
עבודה בקבוצות כדי לא לצופף את הבשר (צפיפות זה יעשה את זה קשה לחום), לשבור את בשר טחון ולהוסיף אותו למחבת.
מפזרים את הבשר במלח. אין לערבב את הבשר, כמו ערבוב ימנע בראונינג.
לאחר הבשר משחימים היטב בצד אחד (כמה דקות, תלוי כמה חם המחבת), להשתמש מלקחיים או מזלג או מרית מתכת כדי להעיף לצד השני.
לאחר צד זה הוא השחמה גם כן, להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר מהמחבת ולהניח בצד.
המשך לחמם את הבשר בקבוצות, הוספת כפית חמאה למחבת עם כל אצווה במידת הצורך, המלחת המחבת והבשר, עד שהוא כל השחמה.
מוסיפים את הבצלים למחבת. אם אתה עובד עם בשר רזה מאוד, ייתכן שאין לך כל שומן שיורית במחבת. אם זה המקרה, אתה רוצה להוסיף כף שמן זית או חמאה למחבת.
מבשלים את הבצלים, מגרדים את טפטוף הבשר, עד רך, על 5 דקות.
הסר בצל מהמחבת (להוסיף את הבשר).
התחל לבשל פסטה: בהתאם לזמני הבישול של המותג הספציפי שלך של פסטה, זה כנראה זמן טוב להוסיף את הפסטה (צריך להיות עכשיו) רותחים, מים מלוחים.
פטריות Sauté, להוסיף שרי: בעוד הפסטה מבשלת, להוסיף כף חמאה למחבת, להגדיל את החום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות הפרוסות. Sauté עד השחמה יפה (כ 4 דקות).
מוסיף את השרי (או יין לבן יבש או מים) למחבת כדי deglaze את המחבת, מגרד את כל חתיכות השחמה.
תן לשרי להפחית לפחות בחצי, ואז תוריד את החום לנמוך.
מערבבים שמנת חמוצה, פפריקה, מיץ לימון, בשר, בצל, פטרוזיליה:
מערבבים את השמנת החמוצה ופפריקה עד חלקה. החזירו את המחבת לחום נמוך מאוד, ואל תתנו לשמנת החמוצה לרתוח (או שהיא עלולה להתקמט). אתה יכול להוסיף כמה כפות מים לתערובת כדי לדלל אותו קצת בכל עת.
מערבבים במיץ לימון, ועל 1/4-1/2 כפית מלח (טעם).
מערבבים את הבשר והבצל. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה.
מוסיפים עוד מלח, פלפל ו/או פפריקה לפי הטעם.
מגישים עם אטריות: לשמור את הסטרוגנוף בחום חם עד שהאטריות מבושלות. כאשר האטריות מוכנות (אל דנטה) מסננים.
מגישים את ההמבורגר סטרוגנוף על גבי אטריות ביצים.