המבורגר שום צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל המבורגר שום קלוי. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1273 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 75 גרם של שומן למנה. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. גשו לסופר וקנו לחם פריך, שיני שום, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו המבורגר שום צלוי, המבורגר חווה השום של סאני, ו המבורגר קישואים הודו עם שום מאיו (מתכונים דומים).
הוראות
תחמם את הגריל. בקערה, מערבבים את הבשר, המלח והפלפל, וממרח השום הקלוי.
טופס 4 המבורגרים באמצעות עובש, החלק העליון של מכסה, או את הידיים. לעטוף בניילון נצמד ולאוורר עד שאתה מוכן לצלות אותם.
מבשלים המבורגרים על אש חמה עד לטמפרטורה הרצויה הוא הגיע.
בינתיים: לפצל את חתיכות הלחם, ולשלוף חלק מהמרכז הרך כדי לעשות חור להמבורגר.
מניחים את הלחם עם הפנים כלפי מטה על הגריל כדי טוסט.
מניחים את ההמבורגר בלחם, ומעל עם התבלינים האהובים עליכם.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מחממים סיר אטום על הכיריים. כשחם, מוסיפים שמן זית כתית מעולה. לאחר מכן, מוסיפים את שיני ואת העונה עם מלח ופלפל.
בואו שיני להתחיל קרמל, ואז לשים את המחבת בתנור שחומם מראש.
ציפורן צלויה בתנור במשך כ -30 דקות או עד שהם משחימים יפה. (החל השום על התנור יחסוך לפחות 20 דקות של זמן צלייה).
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד בקלות, לשים את השום הקלוי לתוך קערה קטנה, מחית עם מזלג ולהוסיף שמן מהמחבת עד צורות להדביק. חנות, מכוסה היטב, במקרר, עד 1 שבוע.