קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

המבורגר שום צלוי

המבורגר שום צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל המבורגר שום קלוי. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1273 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 75 גרם של שומן למנה. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. גשו לסופר וקנו לחם פריך, שיני שום, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו המבורגר שום צלוי, המבורגר חווה השום של סאני, ו המבורגר קישואים הודו עם שום מאיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תחמם את הגריל. בקערה, מערבבים את הבשר, המלח והפלפל, וממרח השום הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שום קלוישום קלוי
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
קערהקערה
2
טופס 4 המבורגרים באמצעות עובש, החלק העליון של מכסה, או את הידיים. לעטוף בניילון נצמד ולאוורר עד שאתה מוכן לצלות אותם.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
גרילגריל
3
מבשלים המבורגרים על אש חמה עד לטמפרטורה הרצויה הוא הגיע.
4
בינתיים: לפצל את חתיכות הלחם, ולשלוף חלק מהמרכז הרך כדי לעשות חור להמבורגר.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
5
מניחים את הלחם עם הפנים כלפי מטה על הגריל כדי טוסט.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מניחים את ההמבורגר בלחם, ומעל עם התבלינים האהובים עליכם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
7
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מחממים סיר אטום על הכיריים. כשחם, מוסיפים שמן זית כתית מעולה. לאחר מכן, מוסיפים את שיני ואת העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציפורןציפורן
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
כירייםכיריים
9
בואו שיני להתחיל קרמל, ואז לשים את המחבת בתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
10
ציפורן צלויה בתנור במשך כ -30 דקות או עד שהם משחימים יפה. (החל השום על התנור יחסוך לפחות 20 דקות של זמן צלייה).
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
בואו מגניב.
12
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד בקלות, לשים את השום הקלוי לתוך קערה קטנה, מחית עם מזלג ולהוסיף שמן מהמחבת עד צורות להדביק. חנות, מכוסה היטב, במקרר, עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוישום קלוי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת