קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

המבורגרים חמאת בוטנים שוקולד (מקרונים צרפתיים)

המבורגרים חמאת בוטנים שוקולד (מקרונים צרפתיים)
המתכון שוקולד חמאת בוטנים המבורגרים (French Macaroons) מוכן תוך כ 57 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 118 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית vanillan, אבקת קקאו, בתוספת 1 שקדים טחונים כף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו המבורגרים חמאת בוטנים שוקולד (מקרונים צרפתיים), עוגיות חמאת בוטנים שוקולד, ו עוגיות חמאת בוטנים שוקולד ללא אפייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שקית מאפה עם עצה עגולה
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
2
הפוך את Macaroons: מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
קו מספר מחבתות גיליון עם נייר קלף ולהניח בצד. בקערה, לשלב 2 1/2 כוסות של סוכר, שקדים, אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
קערהקערה
4
בקערה יבשה נוספת מקציפים את חלבוני הביצה עם הסוכר שנותר 1/2 כוס עד פסגות בינוניות טופס (לא להכות עד פסגות נוקשות). מקפלים חלבונים ביצה לתוך מרכיבים יבשים לעשות מרנג. מלא את שקית המאפה בקצפת. (כדי למלא בקלות את שקית מאפה, למקם אותו (עם אטב מחזיק אותו סגור בתחתית) במיכל עגול גבוה כגון פחית קפה, צנצנת מיונז, או אגרטל, קיפול הקצה על שפת המיכל.)
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מיונזמיונז
קפהקפה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
קערהקערה
5
שורות צינור של נשיקות 1 אינץ 'בקוטר( בערך בגודל של רבע), שמירה על אותם 1/2 אינץ' בנפרד, על מחבתות הסדין.
6
אופים עד חום בהיר מאוד, סיבוב המחבתות לאחר 8 דקות, על 17 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
תן למקרונים להתקרר על המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
בינתיים, להפוך את חמאת בוטנים חמאה קרם: במערבל עומד מצויד מצורף whisk, שמנת החמאה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
9
מוסיפים את חמאת הבוטנים ואת השוט.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
10
מוסיף את הסוכר של ממתקים ווניל שוט עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
11
להעביר את קרם חמאה לתיק מאפה נקי מצויד עצה עגולה.
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
12
לקלף 2 macaroons את הקלף, צינור את קרם חמאה על 1 צד שטוח כריך בצד השני שטוח למטה על גבי. חזור עם macaroons הנותרים. שמור מקורר במיכל אטום עד מוכן לשרת.