המבורגרים סלמון עם מאיו בזיליקום שום
המבורגרים סלמון עם מיונז בזיליקום-שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 אמרו שזה היה במקום. אם יש לכם בצל, לחמניות hambuger, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו המבורגרים בזיליקום עם מיונז עגבניות מיובש, המבורגרים סייגון עם זיגוג ג'ינג'ר ומיונז בזיליקום תאילנדי, ו המבורגרים סלמון עם כוסברה מאיו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את ההמבורגרים: מניחים את הסלמון, בצל, בצל ירוק, מיץ לימון, מלח ו peper במעבד מזון ולעבד עד שכל החומרים מעורבבים.מחלקים את תערובת הסלמון לתוך 4 קציצות.
מניחים את כל החומרים במעבד מזון או בלנדר להתמזג עד חלקה.
העברה לקערה, כיסוי, ומקרר עד מוכן לשרת.
מחממים מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מניחים 1 לחמניה התחתונה על כל צלחת, העליון עם חסה, בצל אדום, ו 1 פטי.
מורחים את מיונז בזיליקום על גבי הקציצה ומכסים עם החלק העליון לחמניה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.