קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

המבורגרים פורטובלו עם גבינת עיזים

המבורגרים פורטובלו עם גבינת עיזים
המבורגרים פורטובלו עם גבינת עיזים הוא מתכון אמריקאי המגיש 4. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 484 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כובעי פטריות פורטובלו, חומץ בלסמי, סלק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . , שהוא מוצק. נסו בורגר בלסמי פורטובלו עם פלפל וגבינת עיזים, המבורגרים פורטבלו גבינה כחולה, ו המבורגרים פורטבלו גבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את צמרות הסלק ומניחים אותם בתבנית אפייה עם מספיק מים כדי לכסות את תחתית המנה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
צולים את הסלק בתנור שחומם מראש עד שהם מנוקבים בקלות בסכין, 40 עד 50 דקות. להכניס למקרר עד שיתקרר. פרוסה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מחממים מראש את התנור ומכוונים את מתלה התנור לקומה השנייה ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
לטאטא את שמן הזית, חומץ בלסמי, רוזמרין, ו 2 שיני שום טחון יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
מורחים כמחצית מתערובת זו על הצד הצולע של כובעי פטריות פורטובלו; מסדרים את הפטריות על תבנית אפייה עם הצדדים המחוספסים הפונים כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
4 כובעי פטריות פורטובלו גדולים, גבעולים וזימים הוסרו4 כובעי פטריות פורטובלו גדולים, גבעולים וזימים הוסרו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
לטגן את הפטריות עד מכרז, מוודא לא לשרוף את השום, 5 עד 7 דקות. הפוך את הפטריות ומברשת את תערובת שמן הזית הנותרת על צמרות הכובעים. חזור לתנור וצלה עד מכרז, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מורחים כמויות שוות של גבינת עיזים על חצי מכל כריך לחמניות. למעלה כל אחד עם חלק של סלק פרוס והתרד.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית סנדוויץלחמניית סנדוויץ
גבינת עיזיםגבינת עיזים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
9
לטאטא את המיונז, שום, ומיץ ליים יחד בקערה; להפיץ באופן שווה על החצאים רול כריך הנותרים העליון עם כובע פטריות אחד כל אחד. להביא את שני החצאים יחד כדי ליצור את הכריכים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית סנדוויץלחמניית סנדוויץ
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס