המבורגרים פורטובלו עם גבינת עיזים
המבורגרים פורטובלו עם גבינת עיזים הוא מתכון אמריקאי המגיש 4. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 484 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כובעי פטריות פורטובלו, חומץ בלסמי, סלק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . , שהוא מוצק. נסו בורגר בלסמי פורטובלו עם פלפל וגבינת עיזים, המבורגרים פורטבלו גבינה כחולה, ו המבורגרים פורטבלו גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
חותכים את צמרות הסלק ומניחים אותם בתבנית אפייה עם מספיק מים כדי לכסות את תחתית המנה.
צולים את הסלק בתנור שחומם מראש עד שהם מנוקבים בקלות בסכין, 40 עד 50 דקות. להכניס למקרר עד שיתקרר. פרוסה ולהניח בצד.
מחממים מראש את התנור ומכוונים את מתלה התנור לקומה השנייה ממקור החום.
לטאטא את שמן הזית, חומץ בלסמי, רוזמרין, ו 2 שיני שום טחון יחד בקערה.
מורחים כמחצית מתערובת זו על הצד הצולע של כובעי פטריות פורטובלו; מסדרים את הפטריות על תבנית אפייה עם הצדדים המחוספסים הפונים כלפי מעלה.
לטגן את הפטריות עד מכרז, מוודא לא לשרוף את השום, 5 עד 7 דקות. הפוך את הפטריות ומברשת את תערובת שמן הזית הנותרת על צמרות הכובעים. חזור לתנור וצלה עד מכרז, כ 5 דקות יותר.
מורחים כמויות שוות של גבינת עיזים על חצי מכל כריך לחמניות. למעלה כל אחד עם חלק של סלק פרוס והתרד.
לטאטא את המיונז, שום, ומיץ ליים יחד בקערה; להפיץ באופן שווה על החצאים רול כריך הנותרים העליון עם כובע פטריות אחד כל אחד. להביא את שני החצאים יחד כדי ליצור את הכריכים לשרת.