המבורגרים של אפונה מפוצלת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו המבורגרים של אפונה מפוצלת. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 7 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, אפונה, פירורי לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מתכונים דומים: סלט אפונה קרה, סוכר הצמד שעועית וגזר אטריות סובה, ו סלט אפונת חומוס מלפפון אבוקדו עגבניות עם רוטב פטאן ולימון יווני.
הוראות
מחממים 1 כף שמן זית בסיר גדול (4 עד 6 ליטר) על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והפלפל יחד עם קורט מלח נדיב. מזיעים 5 דקות או עד שהבצל רך.
מוסיפים את השום והפטריות וממשיכים לבשל עוד 4 דקות.
מוסיפים את המרק, אפונה, אורז, כוסברה וכמון. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה 1 או עד שהאורז והאפונה רכים.
מסירים מהאש ויוצקים בעדינות את התערובת לקערת מעבד המזון ומעבדים עד לאיחוד פשוט.* לא מחית.
יוצקים את התערובת הזו לקערה ומערבבים פנימה את 3/4 כוס פירורי הלחם. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל גרוס טרי. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מעצבים את התערובת לקציצות ומחפרים מכל צד ב -1 / 4 כוס פירורי הלחם הנותרים.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית.
מוסיפים 2 המבורגרים בכל פעם ומקפיצים עד שהם חומים מכל צד, כ -3 עד 4 דקות לכל צד. לצלייה, מבשלים גם על 3 עד 4 דקות לכל צד.