המהפך האולטימטיבי: תפוחי אדמה Dauphinoise
המהפך האולטימטיבי:תפוחי אדמה Dauphinoise עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 187 אוהדים. לך לחנות ותביא את גרוייר, תפוחי אדמה מרופטים, קרם פרש שמן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו חזרת תפוחי אדמה dauphinoise, המהפך האולטימטיבי: לזניה, ו המהפך האולטימטיבי: טירמיסו.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
מברשת השמן על הקרקעית ועל הצדדים של צלחת 25 x 19 x 5cm ovenproof.
שים את החלב, שום, 4 ענפי טימין, עלה דפנה ושאלו לסיר. מביאים רק לרתיחה, ואז מסירים מהחום ומוסיפים את אגוז המוסקט וקצת פלפל. להפריש להחדיר.
לקלף ואז לחתוך את תפוחי האדמה מאוד דק. תייבש אותם.
שכבה מחצית הפרוסות בצלחת, חופפים מעט, ולאחר מכן עונה.
מסננים את החלב החדור לתוך כד.
שים את frache crme לתוך קערה, ואז בהדרגה לשפוך את החלב, לטאטא עד חלקה.
מוסיפים את המניה ועלי הקורנית. להחזיר את הנוזל הזה לכד, ואז לשפוך חצי ממנו על תפוחי האדמה בצלחת.
שכבה את שאר תפוחי האדמה, ולאחר מכן להוסיף נוזל שנותר, הגבינה וטחינה של פלפל. לשבת על צלחת אפייה לאפות במשך 1-1 שעות עד מבחן זהב ומכרז על ידי החדרת סכין חדה דרך תפוחי האדמה. Stand עבור 5 דקות לפני ההגשה, זרועים ענפי קורנית.