קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות7
מגזין

הספגטי והקציצות הטובים ביותר

הספגטי והקציצות הטובים ביותר
ספגטי הטוב ביותר כדורי בשר דורש על 2 שעות ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 16. זה הר ד ' אובר יש 274 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 690 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם מלח, רוטב עגבניות, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכונים דומים: קציצות עוף לספגטי וקציצות, קציצות הספגטי והטריות הטובות ביותר, ו ספגטי וקציצות.

הוראות

1
בתנור הולנדי על אש בינונית, מטגנים בצל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים את המים, רוטב העגבניות והדבק, הפטרוזיליה, הבזיליקום, המלח והפלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
בקערה גדולה שלבו את שבעת מרכיבי הקציצה הראשונים. מפוררים בשר בקר מעל תערובת ומערבבים היטב. מעצבים ל-1-1/2 אינץ'. ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
במחבת גדולה על אש בינונית, קציצות חומות בקבוצות בשמן עד שכבר לא ורודות; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים לרוטב; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1 או עד טעמים מעורבבים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מגישים עם ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט

יין מומלץ: קיאנטיname, Nero D Avola, סנג ' ובזה

קיאנטי,נירו ד ' אבולה וסנגיובזה הם בחירה מצוינת לספגטי וקציצות. לכל היינות האדומים האיטלקיים האלה יש מספיק חומציות כדי להתאים את רוטב העגבניות בצורה מושלמת במנה האיטלקית-אמריקאית הקלאסית הזו. קסטלו די ורזאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 44 דולר לבקבוק.
קסטלו די ורז ' אנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קסטלו די ורז ' אנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום רובי, בהיר, בהיר, עם השתקפויות נופך אור. האף פולט ניחוחות של פירות בשלים אדומים, ואחריהם רמזים לטבק, פלפל שחור ועצים מתוקים, שהופכים מורכבים יותר עם הבגרות. בהתחלה מחייב ומלא, הטאנינים משתלבים היטב עם הרכיב הפירותי. טעם לאורך זמן, המבטא את עצמו בעומק מצוין.