הספגטי והקציצות הטובים ביותר
ספגטי הטוב ביותר כדורי בשר דורש על 2 שעות ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 16. זה הר ד ' אובר יש 274 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 690 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם מלח, רוטב עגבניות, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכונים דומים: קציצות עוף לספגטי וקציצות, קציצות הספגטי והטריות הטובות ביותר, ו ספגטי וקציצות.
הוראות
בתנור הולנדי על אש בינונית, מטגנים בצל בשמן.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מוסיפים את המים, רוטב העגבניות והדבק, הפטרוזיליה, הבזיליקום, המלח והפלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 50 דקות.
בקערה גדולה שלבו את שבעת מרכיבי הקציצה הראשונים. מפוררים בשר בקר מעל תערובת ומערבבים היטב. מעצבים ל-1-1/2 אינץ'. ביצים.
במחבת גדולה על אש בינונית, קציצות חומות בקבוצות בשמן עד שכבר לא ורודות; מסננים.
מוסיפים לרוטב; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1 או עד טעמים מעורבבים, תוך ערבוב מדי פעם.
יין מומלץ: קיאנטיname, Nero D Avola, סנג ' ובזה
קיאנטי,נירו ד ' אבולה וסנגיובזה הם בחירה מצוינת לספגטי וקציצות. לכל היינות האדומים האיטלקיים האלה יש מספיק חומציות כדי להתאים את רוטב העגבניות בצורה מושלמת במנה האיטלקית-אמריקאית הקלאסית הזו. קסטלו די ורזאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 44 דולר לבקבוק.
![קסטלו די ורז ' אנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
קסטלו די ורז ' אנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום רובי, בהיר, בהיר, עם השתקפויות נופך אור. האף פולט ניחוחות של פירות בשלים אדומים, ואחריהם רמזים לטבק, פלפל שחור ועצים מתוקים, שהופכים מורכבים יותר עם הבגרות. בהתחלה מחייב ומלא, הטאנינים משתלבים היטב עם הרכיב הפירותי. טעם לאורך זמן, המבטא את עצמו בעומק מצוין.