העוגות של לולו
המתכון של לולו Cupcakes יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בסביבה 1 שעה. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 320 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם סוכר מממתקים, קרם מרשמלו, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו הדבק לולו, Lulu ' S Gazpacho, ו הפסטו של לולו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 350 מעלות.
מניחים ספינות נייר בשתי מחבתות מאפין 12 כוס.
הכן את העוגות: לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח בקערה. להביא את הסוכר ו 1 כוס מים לרתיחה בסיר, ערבוב עד הסוכר מתמוסס, על 3 דקות.
יוצקים לתוך קערה גדולה; מוסיפים את השוקולד והחמאה ונותנים לשבת, ערבוב מדי פעם, עד השוקולד נמס והתערובת התקררה מעט. מערבבים בוניל. באמצעות מיקסר, להכות את הביצים, ולאחר מכן לערבב את החומרים יבשים.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות (על 1/4 גביע הבלילה לכל cupcake) ואופים עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, על 25 דקות. מגניב מחבתות במשך כ -25 דקות, ולאחר מכן להעביר קאפקייקס למתלה להתקרר לחלוטין.
בינתיים, להכין את המילוי: באמצעות מיקסר, שמנת החמאה עד אור ורך. הכה בסוכר ' 1/2 כוס ממתקים.
מוסיפים את וניל 1 כף שמנת כבדה; לנצח עד חלקה. מקציפים בסוכר 1/2 כוס הנותרים 2 כפות שמנת כבדה בקבוצות, לסירוגין לאחר כל תוספת. מקציפים את קרם המרשמלו; מניחים בצד.
מניחים את השוקולד בקערת נירוסטה.
מחממים את השמנת ו 1 כף חמאה עד רק רותחים, ואז לשפוך על השוקולד; תן לעמוד במשך 5 דקות.
להוסיף 2 כפיות וניל; לתת לעמוד עד מגניב אבל עדיין מבריק ונוזל.
כפית את המילוי לתוך שקית מאפה עם קצה בינוני. הכנס את הקצה למרכז של כל העליון cupcake; למלא עד הקאפקייק הוא כבד יותר (לא overfill). טובלים את צמרות הקאפקייקס בגאנש. תירגע לפחות 15 דקות.
בינתיים, להכין את הדובדבן: באמצעות מיקסר, לנצח את הנותרים 1 מקל חמאה, 1/4 כפית וניל, חלב וסוכר קונדיטוריה עד חלקה. כפית לתוך שקית מאפה עם קצה קטן; צינור על העוגות כדי לקשט.