העוגיות של סבתא וולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את העוגיות של סבתא וולד. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 64 קלוריות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 60 מנות סועדים. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. ראש לחנות ולקחת תמצית שקדים, סוכר, שבבי שוקולד חצי מתוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כלמתכונים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו עוגיות שיבולת שועל של סבתא, העוגיות הפולניות של סבתא, ו עוגיות מולסה של סבתא שלי (מתכונים דומים).
הוראות
קרם את החמאה והסוכר יחד עד אור להכות בקמח, תמצית שקדים ומלח. מערבבים פנימה את השוקולד צ ' יפס. עוטפים את הבצק בניילון ומצננים לפחות שעה.
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס). מעצבים את הבצק לסהרונים באורך 1 1/2 אינץ'.
אופים על דפי עוגיות לא משומנים במשך 15 עד 20 דקות, עד שהם מבושלים אך לא משחימים כלל כ -10 דקות. מגניב עוגיות על המדפים ולאחסן במיכל אטום.