קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

העוף ברביקיו הטוב ביותר

העוף ברביקיו הטוב ביותר
זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור יום האב. אם יש לך עוף, פלפל, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, דבש שום עוף תיפוף (תיפוף עוף ברביקיו), ו עוף קורנל (עוף בגריל עם רוטב ברביקיו לבן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטפוח עוף יבש עם מגבות נייר ומניחים את השד בצד למטה על קרש חיתוך גדול. באמצעות מספריים מטבח חדים, להסיר את עמוד השדרה על ידי חיתוך לאורך כל צד שלו. הפוך עוף מעל ולשכב שטוח. לחץ בחוזקה על השד כדי לשטח את העוף. לקבלת יציבות נוספת, להפעיל שיפוד מתכת או עץ אופקית, להיכנס דרך ירך אחת, עובר שני חצאי השד, והיציאה דרך הירך השנייה. טאק קצות כנפיים מאחורי הגב. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2
מערבבים מלח, סוכר חום, פלפל שחור, אבקת צ ' ילי, זרעי כוסברה, ושום בקערה קטנה ועיסוי עם קצות אצבעות עד הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כָּתֵףכָּתֵף
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים תערובת באופן שווה על פני כל פני השטח של עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על מחצית מאח הפחם. לחלופין, להגדיר חצי מבערים של גריל גז לחום גבוה. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. אם משתמשים בפחם, מניחים חתיכות עץ ישירות על פחם. אם משתמשים בגז, מניחים באח מעל מבערים מוארים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מניחים את צד עור העוף מעל הצד הקריר של הגריל עם רגליים המכוונות לכיוון הצד החם יותר. סגור גריל ומבשל עד למרכז החלק העבה ביותר של רשם עוף 49° על מדחום קריאה מיידית, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מברשת העליון של עוף עם רוטב ברביקיו. מכסים וממשיכים לבשל במשך 5 דקות עד שהרוטב מתחיל להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
מברשת עם יותר רוטב, כיסוי, ולהמשיך לבשל עד החלק העבה ביותר של רשם השד 57° על מדחום קריאה מיידית, על 5 דקות יותר. באמצעות מלקחיים ומרית מתכת גמישה, להעיף בזהירות את הציפור ולמקם אותו בצד העור-למטה ישירות על הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
צחצח בחזרה עוף עם יותר רוטב. המשך לבשל, מכוסה, עד חום, פריך, חרוך כתמים, ואת החלק העבה ביותר של חזה רושם 66° על מדחום קריאה מיידית, 7 עד 10 דקות יותר. אם ציפור מאיימת לשרוף לפני הטמפרטורה מושגת, בזהירות להחליק לצד קריר יותר של הגריל, לכסות, ומבשלים עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
הסר מן הגריל, תן לנוח 10 דקות, לגלף, ולהגיש.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות