העוף הטוב ביותר בתנור
עוף אפוי בתנור הטוב ביותר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון חינם חלב זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 389 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 26 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, רוטב סויה, פלפל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. מתכונים דומים: עוף אפוי בתנור, עוף מנגל בתנור, ו עוף סריראצ'ה אפוי בתנור.
הוראות
מערבבים מים, קטשופ, בצל, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, שמן זית, דבש, קמח, אבקת שום, פלפל שחור ותיבול עופות יחד בתנור הולנדי בטוח לתנור. מבשלים על אש בינונית, מערבבים מדי פעם, עד שהטעמים מתמזגים, 5 דקות. מגניב במשך 10 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מניחים עוף בתנור הולנדי והופכים למעיל בתערובת קטשופ. כף 1/4 את התערובת והבצל לחלל העוף.
מניחים בצד חזה עוף למטה לתוך תנור הולנדי; מכסים במכסה חסין תנור.
אופים עוף בתנור שחומם מראש, מתבשלים פעם אחת, למשך 45 דקות. חשפו את התנור ההולנדי והגבירו את החום ל -400 מעלות פרנהייט (200 מעלות צלזיוס).
הופכים את צד חזה העוף כלפי מעלה ואופים עד שהעוף שחום, כ -15 דקות נוספות.
תנו לעוף לעמוד כ -10 דקות לפני ההגשה.