העוף של לאלי.
אולי העוף של לאלי הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 309 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, בצל, זנגביל הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס צלחת אפייה 8x8 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים את חזה העוף לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מערבבים יחד את הבצל, קטשופ, חומץ סיידר, סוכר חום, חרדל טחון, זנגביל, ומלח ופלפל בסיר עד התערובת משולבת היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים עד מעובה מעט, על 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
יוצקים את הרוטב על העוף, מכסים את הצלחת בנייר כסף, ואופים במשך 20 דקות.
הסר את נייר הכסף, ואופים את חזה העוף עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, והרוטב הוא מעט השחמה מבעבע, על 10 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).