אם יש לך מרק עוף, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-25 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 47%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: הפוך מראש טורקיה Tetrazzini, רוטב הודו מוכן מראש, ו רוטב הודו מוכן מראש.
הוראות
1
לבשל ספגטי לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
2
ניקוז.
3
בינתיים, להמיס מרגרינה בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים פטריות; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
5
מוסיפים קמח; מבשלים ומערבבים עד מבעבע. בהדרגה להוסיף מרק, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רותחים מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מוסיפים ספגטי מבושל וטורקיה לתערובת פטריות; מערבבים בעדינות לערבב. תערובת כפית לתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר). מכסים בנייר כסף; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מבושל
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
מחממים תנור ל 177°. Uncover תבנית אפייה; מפזרים גבינת פרמזן מעל. מכסים; אופים ב350. במשך 45 עד 55 דקות או עד מחומם היטב, הסרת רדיד במהלך 10 הדקות האחרונות של זמן האפייה.