הפחתת פנקטה
צמצום Pancetta נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טחון, הרבס דה פרובנס, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו רוטב, והוא נעשה בערך 40 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 20%. נסו Quaglie con Pancetta (שליו עם Pancetta), Pancetta-הודו מרווה עם רוטב Pancetta-מרווה, ו הפחתת בשר בקר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים pancetta בחמאה מומסת עד פריך, 7 עד 10 דקות.
הסר pancetta עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבת נייר כדי לנקז.
מערבבים בצל ושום לתוך טפטוף pancetta במחבת; מתבלים במלח. מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא רך, על 5 דקות. מערבבים עגבניות עם תערובת בצל עד חלקה; העונה עם אורגנו, כורכום, אבקת קארי, herbes דה פרובנס, ופלפל שחור.
יוצקים יין מרלו על התערובת ומערבבים; מביאים לרתיחה מלאה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נפח הנוזל מצטמצם בחצי, כ 10 דקות. ממיסים את שאר החמאה לתוך הרוטב; מערבבים.
יוצקים את התערובת המופחתת לתוך בלנדר; מוסיפים את הפנצ ' טה השמורה ומתמזגים עד חלקה.