קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

הפסטה של ​​זקרי פלצ'יו עם סרדינים

הפסטה של ​​זקרי פלצ'יו עם סרדינים
Zakary Pelaccio ' S Pasta Con Sarde is a חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 763 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו צימוקים, רסק עגבניות, ענפים שומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו צ'יפס חזיר של זקארי פלאצ' יו, המבורגרים כבש של Zakary Pelaccio, ו Zakary Pelaccio של עלה קארי עוף מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם אתה משתמש אנשובי מלוחים ארוזים או עלומים בשמן, לשטוף אותם, ואז להשרות אותם במשך 20 עד 30 דקות, שינוי המים פעם באמצע.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
לנקז אותם, להסיר ולזרוק backbones שלהם, ולהגדיר את אנשובי בצד. טוסט הלחם בטוסטר או תנור שחומם מראש 177° עד חום זהוב שלה.כאשר הם התקררו קצת, לשים את פרוסות קלוי במעבד מזון pulseto לעשות פירורים בסדר. אתה צריך 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
טוסטרטוסטר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוסיפים חצי מצדפות השומר ואת כל הפטרוזיליה לפירורים ודופקים כמה פעמים כדי לשלב אותם היטב. תניח בצד. משרים את הצימוקים ב Pernod במשך 30 דקות עד 1 שעה (או מים חמים אם youprefer לא להשתמש Pernod) בקערה קטנה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ושמים אותה בצד במקום חם. על קרש חיתוך, קוצצים את פילה אנשובי עם שום טחון, ואז לקחתאת החלק השטוח של סכין שפים ולמרוח את החומרים לתוך הלוח, scrapingacross את הלוח כמו שאתה למרוח. לגרוף את הדבק עם הסכין, ליצור אותו לתוך ablob, ולחזור על המריחה וגירוד עד שיש לך משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פילה אנשוביפילה אנשובי
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
PernodPernod
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הצנוברים למחבת הצעקנית וצנים, משליכים לעתים קרובות (או אחר theyll לשרוף!), רק עד שהם מתחילים לשכך את הארומה והצבע שלהם מעט, על 3 דקות. לשפוך אותם על צלחת tocool. ברגע שהם התקררו, לתת להם קוצצים גסים. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומלח אותו עד שהוא טעם כמו האוקיינוס. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת חתוכה ישרה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את רסק האנשובי-שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שאתה מריח את השום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
אנשוביאנשובי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
7
מוסיף את רסק העגבניות, ערבוב לשלב ומעייל את השנייםהמרכיבים, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות חתוכות לקוביות, נותרו שברי שומר, ו 1/4 כוס מים. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם, כדי למזג את הטעמים ולעבות את הרוטב מעט, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מוסיף את שומר הבר או אבקה שומר ואת פילה סרדינים. השתמש במזלג כדי לקשט את הפילה לתוך הרוטב, משאיר את החתיכות בחתיכות. מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים במשך 1 דקה פחות מאשר packageinstructs.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שומראבקת שומר
סרדיניםסרדינים
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מסננים את הצימוקים (ללגום pernod infused אם אתה מרגיש עליז), לתת להם קוצץ גס, ולהוסיף אותם לפסטה יחד עם צנוברים. לזרוק את כל זה ביחד. מחלקים את הפסטה בין ארבע קערות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
PernodPernod
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מפזרים כל אחד עם פירורי הלחם של הערווה ולאכול עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
12
מתכונים נוספים מזקארי פלאצ 'יו ברפובליקת המזון: מתכון צ' יפס חזיר פסטה Con Ricci Di Mare ואל תשכחו לבדוק את הטור שלו,תעלת אלמנטרי.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות